Familie-Părinţi/Actualitate

5 moduri sa faci dragoste fara sa faci sex

dragoste iubire - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Daca vrei sa simti cea mai puternica energie din Univers, fa dragoste. Este una dintre cele mai intense experiente pe care o fiinta umana o poate trai. Cu alte cuvinte, sa faci dragoste creeaza energie, care provine dintr-o sursa divina.

De obieci, este efortul comun a doua persoane. Insa, contrar credintei populare nu trebuie sa ajungi in pat pentru „a face-o”. Exista atat de multe modalitati pentru a crea aceasta energie divina.

 

Iata 5 moduri sa faci dragoste fara sa faci sex.

 

 

  1. Concentreaza-te pe pozitiv

Atunci cand faci dragoste creezi energie plina de iubire asa ca intelegi de ce trebuie sa te concentrezi pe pozitiv. Tot timpul, indiferent de ce faci creezi fie enerie pozitiva, fie negativa. Aceasta energie contribuie la vibratia colectiva a pamantului si, in final, la soarta umanitatii. Cu cat te concentrezi mai mult pe gandurile, vorbele si actiunile pline de dragoste cu atat cresc sansele pentru a face pamantul un loc mai bun pentru toti oamenii.

Alege sa gandesti, vorbesti si sa faci lucruri pozitive imediat ce te trezesti.

 

 

  1. Ajuta o persoana care are nevoie

Toate actiunile sunt o cerere de iubire. Toata lumea vrea dragoste si nimeni nu doreste sa traiasca fara ea. Cu siguranta ca au existat momente din viata ta cand ti-ai fi dorit ca cineva sa-ti dea un telefon, sa-ti spuna o vorba buna ori macar sa te tina in brate. Energia iubirii este vindecatoare, iar inima ta are multe de castigat. Atunci cand energia plina de iubire este oferita cand este nevoie cel mai mult de ea intareste spiritul si este chiar mai apreciata decat inainte. Daca simti ca poti ajuta pe cineva sa-si atinga obiectivul, sa o sprijini in pasiunea sa, ori doar sa ii oferi o vorba buna pentru a fi repusa pe directia potrivita nu ezita sa o faci.

 

 

  1. Largeste-ti perspectiva

Atat de multa energie negativa este creata in prezent din cauza unei perspective inguste. Cum am putea sti unde sa directionam energia dragostei cand trecem prin viata purtand ochelari de cal? „Elibereaza-ti mintea si totul va veni de la sine”, spune o vorba plina de intelepciune. Daca judeci pe cineva din cauza culorii pielii, a rasei, a religiei, ori a punctului de vedere spiritul nu faci decat sa creezi un vid in inima lor, dar si a ta. Exista o sansa egala pentru ca energia dragostei sa umple vidul – insa doar daca iti largesti perspectiva asupra lumii.

Ia deciza decizia de a invata despre cultura altor popoare. Arata compasiune si bunatate pentru vietile lor. Intereseaza-te de cultura lor, familia lor ori care sunt lucrurile cu care ei se mandresc cel mai mult. Prin intelegerea celuilalt, fiecare putem crea o lume a pacii, a libertatii.

 

  1. Intra in comuniune cu natura

In natura se gaseste din belsug energia iubirii. Atunci cand iesi in natura te conectezi cu aceasta energie eliberata de pamant. Opreste-te pentru o clipa si intindete pe pamant pentru a-i simti caldura. Asculta sunetul vantului care trece printre ramurile copacilor.

Cand intri in legatura cu natura, mintea ti se linisteste si poti adopta o atitudine mentala pozitiva fara sa trebuiasca sa depui eforturi imense.

 

 

  1. Iubeste-te

Iubirea de sine este esentiala. Numai cand iti oferi dragostea pe care o meriti poti oferi dragoste pentru restul lumii. Fiecare gram de energie de iubire pe care o dai celorlalti vine din interior asa ca asigura-te ca esti plin de iubire pentru a oferi si celorlalti.

 

Sursa: powerofpositivity.com

credit foto: pixabay.com

 

Vizualizări: 7028
 

Cuvinte cheie: , ,