5 cuvinte pe care ar trebui sa ti le scoti din vocabular in 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

5 cuvinte pe care ar trebui sa ti le scoti din vocabular in 2021

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » 5 cuvinte pe care ar trebui sa ti le scoti din vocabular in 2021
cuvinte 2021

Cuvintele au o putere mai mare decat ti-ai inchipui si, de multe ori, folosesti unele cuvinte atat de grele incat iti faci rau fara sa iti dai seama. Asa cum ai grija sa nu vorbesti urat cu persoane straine, de ce pe tine insuti te insulti fara mila?

Iata ce cuvinte ar trebui sa scoti neaparat din vocabular in 2021.

1. Prostule

De multe ori folosim acest cuvant cand ne referim la propria persoana sau la altii. Atunci cand renuntam la acest cuvant, de fapt acceptam toate lucrurile care se intampla in jurul nostru. Cine suntem noi sa judecam cum este o persoana sau un lucru? Cine suntem noi sa stim ce se intampla si cum urmeaza sa se intample?

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Video 30 Sfatulparintilor.ro: Ce sa EVITI sa faci in timpul acestor energii PUTERNICE ale Lumii Noi

2. Umflatule/Grasane

Acest cuvant imprastie in jur foarte multa ura. Ura in stare pura. Si daca vrem ca in jurul nostru sa fie dragoste, trebuie sa semanam dragoste si nu ura! Daca vrem sa aducem o influenta pozitiva lumii in care traim, folosind acest cuvant nu vom reusi decat sa facem pe dos.

3. Trebuie

Daca lucrurile sunt menite sa se intample intr-un anume fel, se vor intampla exact asa. Daca este menit sa fim milionari vom fi. Vom fi exact unde suntem meniti sa fim, cu cine suntem meniti sa fim, folosind mijloacele pe care le avem la momentul respective. Nu trebuie nimic altceva. Dorindu-ti ca lucrurile sa fi fost altfel ACUM decat sunt nu faci decat sa te impiedici sa progresezi spre prosperitate. Este suficient sa vrei ca lucrurile sa fie altfel de-acum incolo. Pentru ACUM nu ai ce face.

4. Ura

Cand folosim cuvantul “ura” si toate derivatele, imprastiem in jurul nostru foarte multa negativitate. De ce sa ne concentram pe ce e “gresit” in viata noastra, cand putem sa ne concentram pe ceea ce ne face bine?

 

 

5. Ratatule

Oamenii au propriile lor poteci prin viata. Nimeni nu pierde, nimeni nu castiga, ci doar ne invatam lectia. Fiecare isi alege cum sa-si traiasca viata. Pentru unii un anumit stil de viata poate parea bizar, insa nu avem statutul de a judeca cum ar trebui sa ajunga ei unde e nevoie sa ajunga. Fiecare om ar trebui sa respecte oamenii asa cum sunt, asa cum au hotarat ei sa-si traiasca viata, fara temeri, etichete si restrictii.

Video 30 Sfatulparintilor.ro: Ce sa EVITI sa faci in timpul acestor energii PUTERNICE ale Lumii Noi

 

All rights reserved by miss cleopatra

Data articol: 27/12/2020