11 arii neasteptate din viata ta pe care le poti detoxifia - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

11 arii neasteptate din viata ta pe care le poti detoxifia

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » 11 arii neasteptate din viata ta pe care le poti detoxifia
arii din viata ta pe care le poti detoxifia

Au trecut cinci luni din noul an si aproape doua de izolare si poate te gandesti ca ar trebui sa faci o lista cu obiceiurile si credintele care au avut un efect pozitiv asupra vietii tale. Insa pentru ca fiecare zi sa fie asa cum iti doresti, iata 11 pasi prin care sa-ti atingi scopul de a-ti detoxifia viata.

  1. Evita conflictul

Conflictul este nesanatos si are un efect negativ atat asupra fizicului cat si psihicului. Tocmai de aceea este recomandat sa te feresti de conflict ca de ciuma. De fiecare data cand mergi intr-o vizita incearca sa eviti orice discutie in contradictoriu indiferent de subiectul discutiei (politica, religie, terorism etc). De asemenea incearca sa iti limitezi expunerea in locurile in care confliectele sunt ceva obisnuit.

  1. Scapa de ceea ce iti prisoseste

Nu mai pastra lucruri de care acum nu ai nevoie, dar de care crezi ca ai putea avea trebuita in viitor. Pastreaza doar lucrurile pe care le iubesti si le folosesti cu placere. In acest fel vei avea mai mult spatiu in care sa pui ceea ce-ti place cu adevarat. In plus, lucrurile care tie iti prisosesc ar putea ajunge la cineva care chiar are nevoie de ele. Donandu-le impusti doi iepuri dintr-o lovitura: ajuti pe cineva si doi scapi de o povara.

  1. Alimentatia

Odata cu inaintarea in vasta metabolismul incetineste, asa ca oamenii nu mai pot manca asa cum o faceau pe vremuri. Ar trebui sa se concentreze pe caloriile de calitate, pe alimente organice si pe micsorarea portiilor. Renunta la produsele procesate si cele care au adaos mare de sare si hidrateaza-te din belsug. Incearca, ca pentru o perioada scurta, sa reduci consumul de carne si vei vedea cat de bine te vei simti.

  1. Prietenii

Exista o vorba inteleapta care spune: „E mai putin important sa ai sute de prieteni si mult mai important sa ai unul adevarat”. Scapa de prietenii de conjunctura si cultiva prietenia cu cei care sunt alaturi de tine mai ales atunci cand ai nevoie.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 07/05/2020