Familie-Părinţi/Actualitate

Toată lumea îi zicea că e grasă, însă acum arată demențial. Iată cum a scăpat Khloe Kardashian de peste 20 de kilograme. Transformarea este uluitoare

Khloe Kardashian. Khloe, sora mai mică a celebrei Kim Kardashian West, a fost criticată în trecut pentru surplusul ei de kilograme, având forme mult mai voluptuoase decât surorile ei, în timpul căsătoriei ei tumultuoase cu Lamar Odom. Însă, după ce a divorțat de acesta, vedeta s-a ambiționat și a făcut o schimbare radicală de look. De mai bine de un an de zile,  a reușit să dobândească o siluetă de invidiat, cu care atrage admirația tuturor femeilor.

Khloe Kardashian. Superba tânără de 32 de ani se simte mai bine ca niciodată în pielea ei, după ce a slăbit peste 20 de kilograme, iar acum îi ajută și pe alți oameni să slăbească, având propriul show „Revenge body”. Nutriționistul ei, Dr Philip Goglia¸ a dezvăluit cum a reușit vedeta să slăbească, să-și tonifieze corpul și cum își menține greutate. Potrivit acestuia, Khloe are șapte mese pe zi, are grijă tot timpul să bea apă ca să-și hidrateze corpul. În plus, ea a renunțat definitiv la lactate, sucuri, soia și fructe uscate.

„Când vine vorba de slăbit, 80% contează alimentele pe care le consumi și 20% mișcarea”, susține acesta, dacă vrei să obții un corp de invidiat ca al lui Khloe.

„Am început să merg la sală pentru că aveam nevoie să îmi eliberez minte și nu știam ce altceva să fac, iar rezultatele s-au văzut rapid. Pentru mine, asta a însemnat răzbunarea mea pentru toți cei care îmi spuneau că sunt grasă și urâtă”, a spus Khloe.

„Îmi place foarte mult laptele și brânza, dar eliminarea lor din dieta mea a făcut o diferență enormă. Într-o luna jumăte am slăbit 5 kilograme doar pentru ca am renunțat definitiv la lactate”, a mai spus vedeta, care precizează că este foarte important să consumi minim doi litri de apă pe zi, regulă de la care ea nu se abate.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro[1]

Endnotes:
  1. libertateapentrufemei.ro: https://www.libertateapentrufemei.ro/articol/toata-lumea-ii-zicea-ca-e-grasa-insa-acum-arata-demential-iata-cum-scapat-khloe-kardashian-de-peste-20-de-kilograme-transformarea-este-uluitoare-136557
 

Vizualizări: 626
 

Cuvinte cheie: , , ,