Familie-Părinţi/Frumusețe și stil

Sombre – tendința care a detronat ombre și balayage

vopsit par - fire de par alb - sfatulparintilor.ro - pixabay_com _ hair-1744959_1920
Dacă până acum câțiva ani credeam că există doar părul vopsit uniform, acum dorim să avem părul în mai mult nuanțe, cu o trecere graduală. Părul ombre și balayage au fost adevărate inovații în materie de păr acum câțiva ani, când rădăcinile închise la culoare au devenit un trend.
Dacă aveai impresia până acum că nu mai există nimic ce putem încerca în materie de tehnici de vopsit, se pare inovațiile nu vor înceta niciodată să apară. Părul sombre este tendința care va detrona părul ombre și balayage în acest an și care promite să rămână în trenduri pentru mult timp.
Părul sombre este o variantă mult mai subtilă a părului ombre. Înainte de a face această schimbare, trebuie să știi următoarele lucruri:
Sombre – amestec de culori
 Pentru a obține un păr sombre reușit, trebuie să folosești cât mai multe nuanțe. La rădăcină, părul trebuie să aibă întotdeauna nuanțe mai închise, care să se deschidă treptat spre vârfuri. Numărul de nuanțe folosite va dicta rezultatul final și trecerea de la o culoare la cealaltă.
Citeste mai mult pe DivaHair.ro[1]
Endnotes:
  1. DivaHair.ro: https://www.divahair.ro/frumusete/sombre---tendinta-care-a-detronat-ombre-si-balayage?utm_source=SfatulParintilor&utm_medium=FB&utm_campaign=from-SfatulParintilor
 

Vizualizări: 185
 

Cuvinte cheie: