Familie-Părinţi/Frumusețe și stil

Obiceiuri zilnice care provoacă riduri în jurul ochilor

imbatranire - riduri - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - girl-454564_1920
Ridurile sunt cel mai mare coșmar al unei femei. Deși sunt asociate cu îmbătrânirea prematură a pielii, acestea mai pot ascunde și oboseală, stres sau greșeli în obiceiurile noastre zilnice care duc la apariția liniilor fine în jurul ochilor.
Conform dermatologilor, pielea din jurul ochilor este cea mai delicată și sensibilă și din acest motiv trebuie să ne asigurăm că are parte de o îngrijire corespunzătoare. Totuși, obiceiurile noastre zilnice grăbesc procesul de îmbătrânire a pielii. Ești curioasă ce nu trebuie să faci în fiecare zi pentru a avea o piele perfectă și ochi luminoși? Află din galeria de mai sus!
Nu porți ochelari de soare
Pentru multe femei, ochelarii sunt un accesoriu care le completează ținuta și sub care se ascund atunci când nu au timp să se machieze. Totuși, purtarea ochelarilor de soare în fiecare zi este mult mai importantă decât ai crede. Aceștia îți pot proteja și mușchii din jurul ochilor, care se contractă când afară este soare puternic și favorizează apariția ridurilor.
Citeste mai mult pe DivaHair.ro[1]
Endnotes:
  1. DivaHair.ro: https://www.divahair.ro/frumusete/cosmetica/obiceiuri-zilnice-care-provoaca-riduri-in-jurul-ochilor?utm_source=SfatulParintilor&utm_medium=FB&utm_campaign=from-SfatulParintilor
 

Vizualizări: 715
 

Cuvinte cheie: