Familie-Părinţi/Frumusețe și stil

Cele doua culori pe care nu ar trebui sa le porti niciodata impreuna

pantaloni_galbeni_325_488

Am susținut mereu ideea că nu e mare filozofie să combini culori în vestimentație dacă ții cont de câteva reguli simple. Poți să fii îndrăzneață și dacă nu asociezi o multitudine de culori. Totuși, regula cu ”negrul merge la orice” pare să nu fie întotdeauna valabilă. Combinat cu unele culori, negrul înseamnă eșec și riști să te arate toată lumea cu degetul.

Iată care este combinația de culori interzisă în modă. Evită pe cât posibil să o porți pentru că, altfel, vei arăta ca o albinuță!

Galben și negru – Combinația interzisă
Micuță, hărnicuță, cu dungi galbene și negre, albinuța este, cu siguranță, una dintre cele mai simpatice insecte. Cu toate astea, culorile ei nu se potrivesc sub nici o formă pe ținuta unei adevărate fashioniste. Vrei să fii la modă, nu să pozezi pentru albumul cu insecte. Prin urmare, evită negrul și galbenul în aceeași ținută! Aceasta este combinația interzisă!

Dacă îți place foarte mult culoarea galben, vezi mai în jos câteva ținute și combinații cu această nuanță!

Galben și alb

Această combinație este ideală ca să fii la modă în acest an. Îți oferă o notă de eleganță, dar în același timp ținutele cu această combinație pot fi purtate și în stil casual. Pantaloni galbeni, cămașă albă sau ie, o geantă roșie și tocuri și ești perfectă.

 

Citeste mai multe pe DivaHair.ro[1].
Endnotes:
  1. DivaHair.ro: https://www.divahair.ro/moda/cele-doua-culori-pe-care-nu-ar-trebui-sa-le-porti-niciodata-impreuna
 

Vizualizări: 484
 

Cuvinte cheie: