Familie-Părinţi/Frumusețe și stil

6 haine și accesorii pe care să nu le porți vara după 30 de ani

haine - sfatulparintilor.ro - freedigitalphotos.net
Vara s-a instalat deja și asta te-a făcut probabil să treci la garderoba de sezon. De la rochiile vaporoase, bluzele lejere și sandalele cochete, orice femeie vrea să iasă în evidență vara și să își pună în valoare feminitatea cu ajutorul pieselor unice.
Dacă ai trecut deja de 30 de ani, trebuie să știi că anumite haine și accesorii de vară trebuie evitate după această vârstă. Ca să îți oferim câteva indicii, putem doar să îți spunem că trebuie să renunți la accesoriile în exces și să ai grijă la adâncimea decolteului, dar și la lungimea fustei. Ești curioasă la ce mai trebuie să renunți în vara 2018? Află din galeria de mai sus!
Rochie mulată și decoltată
După 30 de ani, trebuie să scapi de toate rochiile mulate și decoltate din garderobă. Deși obișnuiai să îți pui în evidență formele cu această piesă pe la 20 de ani, știi că acum nu mai ai nevoie de un astfel de artificiu pentru a ieși în evidență. Eleganța este mult mai atrăgătoare la această vârstă și de aceea ar trebui să mizezi pe piese care să nu îți expună tot corpul.
Citeste mai mult pe DivaHair.ro [1]
Endnotes:
  1. DivaHair.ro : https://www.divahair.ro/moda/sfaturi_din_moda/6-haine-si-accesorii-pe-care-sa-nu-le-porti-vara-dupa-30-de-ani?utm_source=SfatulParintilor&utm_medium=FB&utm_campaign=from-SfatulParintilor
 

Vizualizări: 681
 

Cuvinte cheie: