Familie-Părinţi/Diete sanatoase

Topești 10 kilograme în 10 zile cu dieta cu grapefruit și morcovi

Iată o dieta cu grapefruit și morcovi, care te va ajuta să scapi de kilogramele în plus, având rezultate spectaculoase. Aceasta îți poate reda formele dorite după doar câteva zile.

Dieta cu grapefruit și morcovi  se ține timp de 10 zile și te ajută să slăbești 10 kilograme. Aceasta e bogată în vitamine și minerale și pe lângă faptul că te ajută să topești kilogramele în plus,  îți consolidează și sistemul imunitar, și combate atât obezitatea, cât și anemia.

În timpul regimului nu se consuma sare, condimente, alcool, dulciuri, grăsimi, prăjeli și zahăr. Însă, cei care nu pot renunța la sare pot să adauge în preparate o cantitate extrem de mică, deoarece aceasta încetinește efectul dietei. Lactatele și cafeaua sunt, de asemenea, interzise. Se consumă cât mai multă apă, de câte ori apare senzația de sete și se poate consuma și ceai verde cu lămâie. Carnea se consumă doar fiartă sau la grătar.

Dieta cu grapefruit și morcovi

Luni

Mic dejun: 1 grapefruit, un morcov mare crud.
Prânz: o porție de carne fiartă de pui (recomandat este pieptul de pui, fără pieliță), 1 grapefruit, 2 morcovi mari cruzi.
Cină: 2 portocale, 1 grapefruit, cereale fierte(fulgi de ovăz) fără unt și 2 morcovi cruzi.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro [1]

Endnotes:
  1. libertateapentrufemei.ro : http://www.libertateapentrufemei.ro/articol/topesti-10-kilograme-10-zile-cu-dieta-cu-grapefruit-si-morcovi-136807
 

Vizualizări: 1117
 

Cuvinte cheie: , , , ,