Familie-Părinţi/Dezvoltare personala

V-ati cunoscut Sinele Superior? Ati incercat sa va reconectati cu El?

Sinele Superior - sfatulparintilor.ro - laurenz-kleinheider-OsC8HauR0e0-unsplash

Da, am ajuns la un moment in care toti suntem cumva constienti de conceptul Sinelui Superior, dar nu toti ne-am intalnit Sinele Superior sau am avut o conversatie cu acesta?

Deci, Sinele vostru Superior este ceea ce sunteti cu adevarat, ceea ce este evident mult mai mult decat forma voastra corporala. Sinele vostru superior stie atat de multe despre tine incat nici tu nu esti constient de acest lucru. Astfel, este evident ca aceste conversatii cu Sinele vostru Superior vor fi mult mai productive decat va puteti imagina. Aceste conversatii va pot face de fapt mult mai mult decat ceea ce credeti ca veti deveni, deoarece aceste conversatii va vor umple de pozitivitate si fericire.

Trebuie sa va amintiti ca sunteti intotdeauna conectat la Sinele vostru Superior. Da, puteti vorbi cu el oricand vreti, deoarece legatura pe care o impartasiti cu el este de unitate; este practic o parte din tine. Deci, simtim ca uneori suntem separati de Sinele nostru Superior, dar aceasta nu este adevarat. Separarea de acest fel nu poate exista niciodata. Tot ce trebuie sa acceptati este ca aveti mult mai multa energie decat fiinta voastra fizica si astfel veti experimenta mult mai mult decat ceea ce experimentati fizic.

Te mai poate interesa si: Alege una dintre aceste trei mandale de cristal si afla mesajul pe care ti-l trimite sinele superior[1]

Deci, de ce ar trebui sa va ascultati Sinele?

Pentru ca este mereu, mereu acolo pentru a va ajuta. Ori de cate ori simtiti ca intuitia va spune ceva, adevarul este ca Sinele vostru Superior incearca sa va vorbeasca. Ascultati-l cu apreciere.

Cum comunica Sinele Superior?

O face prin intuitia voastra sau prin semnele si simbolurile aleatorii pe care le puteti vedea ici si colo. Nu le respingeti pur si simplu. Au un sens pe care trebuie sa-l intelegeti.

Citeste si: Care este misiunea ta divina? 3 modalitati sa-ti amintesti ce a ales sufletul tau in aceasta viata[2]

Tot ce trebuie sa faceti acum este sa va luati Sinele la o intalnire …

Pentru a merge la o intalnire cu Sinele vostru Superior, imaginati-va ca sunteti intr-un loc linistit; un loc unde sunteti fericit si confortabil. Acum, incercati si simtiti prezenta Sinelui vostru Superior. Odata ce il simtiti, vorbiti cu Sinele vostru Superior. Intrebati orice, nu va faceti griji, Sinele Superior nu va va judeca sau va va deranja.

Dupa ce ati pus intrebarile, asteptati raspunsurile. Sinele Superior ar putea folosi diverse metode precum imagini, sentimente si cuvinte; fiti atent doar la raspunsuri.

Uneori, va trebui sa faceti distinctia intre Eul si Sinele vostru Superior. Pentru a face acest lucru, trebuie sa vedeti cand vin raspunsurile. Daca simtiti anxietate sau stres, atunci vorbiti cu ego-ul dvs., deoarece ego-ul este atasat de sentimentul durerii. Eul creeaza un sentiment de negativitate prin generarea si insusirea unui fel de identitate. Sinele nu face asta. Nu exista identitate in situatia Sinelui Superior.

Nu rata nici: Ai aceste 7 trairi? Inseamna ca incepi sa te trezesti spiritual[3]

Este doar energie nemarginita si abundenta, debordanta.

Puteti incerca, de asemenea, sa puneti mai multe intrebari de genul da / nu, deoarece astfel de intrebari depasesc functionarea mintii si primesc raspuns de la Sinele Superior.

De asemenea, puteti incerca si utiliza Journaling. Atunci cand scriem intr-un jurnal, putem distinge intre zgomotul mintii si lucrurile pe care Sinele Superior le spune.

Deci, este timpul sa stati si sa discutati cu Sinele vostru Superior. Probabil veti ajunge sa gasiti ceva despre tine despre care nu ati stiut niciodata ca exista.

Photo by Laurenz Kleinheider[4] on Unsplash[5]

Endnotes:
  1. Alege una dintre aceste trei mandale de cristal si afla mesajul pe care ti-l trimite sinele superior: https://sfatulparintilor.ro/fara-categorie/teste-de-personalitate-familie-parinti/alege-una-dintre-aceste-trei-mandale-de-cristal-si-afla-mesajul-pe-care-ti-l-trimite-sinele-superior/
  2. Care este misiunea ta divina? 3 modalitati sa-ti amintesti ce a ales sufletul tau in aceasta viata: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/actualitate/care-este-misiunea-ta-divina-3-modalitati-sa-ti-amintesti-ce-a-ales-sufletul-tau-in-aceasta-viata/
  3. Ai aceste 7 trairi? Inseamna ca incepi sa te trezesti spiritual: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/dezvoltare-personala/ai-aceste-7-trairi-inseamna-ca-incepi-sa-te-trezesti-spiritual/
  4. Laurenz Kleinheider: https://unsplash.com/@laurlenz?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText
  5. Unsplash: https://unsplash.com/s/photos/mirroring?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText
 

Vizualizări: 480
 

Cuvinte cheie: