Shop
Ultimele 100 de articole

Numerologia numelui: Ce spune numele tau despre tine

27 ianuarie 2021, , Vizualizări:
numerologia numelui - sfatulparintilor.ro - pexels_com - alphabet-board-game-bundle-close-up-278888

Numerologia numelui: Numarul sufletului #6

Sufletul tau se simte implinit atunci cand ai grija de altii si le oferi sprijin. Iubesti oamenii si crezi ca cea mai mare exprimare a eului tau interior se regaseste in ghidarea si invatarea celorlalti. Esti fericit atunci cand vezi ca influenta ta a fost de bun augur asupra celorlalti. Totusi, ai tendinta sa fii atasat de persoanele pe care le intalnesti si una din provocarile tale este sa ii lasi pe altii sa isi manifeste independneta si sa accepti ca unele relatii au si un sfarsit.

Numarul 6 este numarul generozitatii, al grijii fata de ceilalti, al sacrificiului si al iubirii. Numarul 6 este numarul dragostei si al casatoriei.

Numerologia numelui: Numarul sufletului #7

Simti ca ai o chemare catre esoteric si stiinte, cunoasterea este hrana sufletului tau. Iubesti sa citesti despre istorie, stiinta, metafizica, arheologie, fizica, religie. Te inspira toate lucrurile care te fac sa intelegi  mai bine lumea in care traiesti.

Numarul 7 denota introspectia si urmarirea adevarului universal. Numarul 7 este numarul solitudinii, al misticismului. Despre numarul 7 se spune ca este numarul care leaga cerul si pamantul.

Numerologia numelui: Numarul sufletului #8

Pentru tine, chemarea sufletului este inmultirea si crearea unui imperiu, a unei dinastii prospere. Te simti implinit cand, prin puterea ta, ajuti la prosperitatea altora, persoane care te iubesc sau care lucreaza pentru tine. Incurajezi orice are legatura cu frumosul, cu scopul de a aduce bunastarea lumii. Provocarea sufletului tau este sa accepti ca banii nu sunt totul.

Numarul 8 este numarul succesului, al prosperitatii, al organizarii si al liderului. Numarul 8 reprezinta, de asemenea, abilitatea de a sta concentrate asupra unei sarcini pana cand este gata.

Nu rata nici: Care sunt secretele despre viata ta ascunse in numarul casei tale

Numerologia numelui: Numarul sufletului #9

Sufletul tau tanjeste dupa conectarea cu alti oameni. Ai o intuitie foarte buna, abilitati analitice si o dorinta majora de a ajuta alte persoane. Crezi in Dumnezeu, in tine si in viitor. Provocarea sufletului tau este sa accepti ca exista oameni care nu iti inteleg idealismul. Numarul 9 este numarul actiunilor umanitare, al spiritualitatii, al intuitiei si al dezvoltarii personale.

Numerologia numelui: Numarul sufletului #11

Sufletul tau vrea sa transforme idealul in realitate. Esti in cautarea adevarului absolute, al spiritualitatii. In drumul tau poti intalni multe hopuri si multe dezamagiri, insa iti dai seama ca numai asa poti ajunge la un nivel inalt al spiritualitatii. In numerologie, 11 reprezinta “mesagerul spiritual”. Cei care au acest numar sunt pe un drum de imbogatire spirituala.

Numerologia numelui: Numarul sufletului #22

Sufletul tau este in cautarea transformarii personale din bine in si mai bine. Ai la indemana toate ustensilele pentru a reusi. Ai o personalitate puternica, esti inteligent, ai curaj si carisma. Ai aspiratii nobile si cel mai relaxant si linistitor lucru ti se pare cititul.

Numarul 22 este numarul constructorului. Ai abilitati organizatorice, esti vizionar si binecuvantat cu abilitati de a transforma visurile in realitate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.