Familie-Părinţi/Dezvoltare personala

Daca iti apare in cale unul din aceste 10 ANIMALE PUTERNICE inseamna ca ti se trimite un mesaj!

animale puternice - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - roe-deer-2615377_1920

Daca vezi oricare dintre aceste animale puternice inseamna ca universul iti trimite un mesaj de ghidare important. In culturile antice, animalele si plantele erau asociate cu zeii.

Chiar si in prezent, exista oameni care considera sacre unele animale. Zeita Artemis este protectoarea caprioarelor, Zeul Poseidon al cailor si de aceea, oamenii care le vad cred ca primesc ghidaj divin.

 

Asadar, iata ce mesaje primesti in functie de animalele pe care le vezi:

 

 

  1. Paienjeni

Sunt, adesea, asociati cu Atena, Zeita Intelepciunii. Sunt creaturi sacre care simbolizeaza o conexiune puternica dintre doi oameni si natura. De asemenea, ei ne protejeaza de rau sau, in unele cazuri, ne-ar putea aduce aminte de un priten cu care am pierdut legatura.

Cu mult timp in urma, oamenii credeau ca paienjenii anunta venirea unui prieten care le va dezvalui ceva important.

Alte persoane, cred ca paienjenii aduc noroc. Asa ca data viitoare cand vezi unul nu te grabi sa-l zdrobesti.

 

 

  1. Corb sau cioara

Corbii sau ciorile sunt vestitorii mortii, distrugerii si magiei negre. Insa pot fi si personificarea adevarului. Iar in Egiptul Antic, cele doua pasari era considerate sacre pentru ca ar fi apartinut Zeului Magiei si Intelepciunii Thoth.

Daca vezi un corp sau o cioara inseamna ca in curand vei afla adevarul. Insa, potrivit inteleptilor antici, nu poti accepta informatia daca nu esti pregatit sa accepti adevarul. Asa ca pregateste-te pentru ceva foarte important.

 

 

  1. Soparla

Acesta reptila rapida simbolizeaza Lumea Viselor. Asadar, in cazul in care vezi o soparla, fii atent la ce visezi. S-ar putea sa descoperi ceva extraordinar. Pentru a intelege mai usor, scrie visul si apoi incepe sa-l studiezi.

In trecut, se credea ca soparlele sunt creaturi norocoase care te-ar putea ghida pe calea cea dreapta.

 

 

  1. Gargarita

Aceasta creatura este mesagerul norocului. Unii oameni cred ca simbolizeaza victoria. Cu alte cuvinte, un punct de cotitura pentru toate viitoarele provocari. De asemenea, se mai crede ca gargarita aduce fericire si bucurie.

 

 

  1. Bufnita

Sunt pasari fascinante. Se spune ca aduc, in acelasi timp, atat intelepciunea cat si osanda. Tocmai de aceea, se credea ca bufnita ii avertizeaza asupra unui lucru.

Daca vezi o astfel de pasare, fii foarte atent si gandeste-te bine la urmatorul pas pe care il ai de facut. Magia lor este extrem de puternica asa ca analizeaza in profunzime.

 

  1. Pisica

Simbolizeaza intuitia. Asa ca daca iti apare brusc o pisica in fata, mesajul este ca trebuie sa iti asculti inima.

Felinele acestea sunt asociate cu Zeita Intelepciunii, asa ca simbolizeaza potentialul magic ascuns, pe care nu ar trebui sa il ignori. Insa, este important sa stii ca fiecare culoare a unei pisici are propria sa semnificatie,

– Pisicile albe simbolizeaza schimbarea romantica si fertilitatea.

– Pisicile negre simbolizeaza norocul sau ghinionul si intelepciunea.

– Pisicile portocalii simbolizeaza existenta calatoriilor spirituale ca si a diferitelor planuri de existenta.

 

 

  1. Sarpele

Simbolizeaza natura magica a Planetei Mama. Unii ced ca simbolizeaza intelepciunea si puterea fortelor naturii.

Daca vezi un sarpe ar trebui sa-ti directionezi toata energia instinctiva pentru a crea ceva.

 

 

  1. Caprioare

Aceste animale pasnice si frumoase simbolizeaza puritatea, demnitatea si gratia. Ele raman calme chiar si in fata pericolului. Daca vezi o caprioara, inseamna ca ar trebui sa-ti aduni curajul si sa-ti infrunti toate problemele.

Insa nu-ti pierde frumusetea si gratia in timp ce gasesti solutii.

 

 

  1. Iepuras

Simbolizeaza abundenta si fertilitatea. Cand un iepure iti taie calea inseamna ca vei avea noroc.

Asta inseamna ca ar trebui sa lasi soarta sa te ghideze.

 

 

  1. Libelula

Aceste creaturi glorioase sunt spiritele naturii. Unii cred ca sunt spiritele stramosilor. Scopul lor era sa le ofere urmasilor putere si intelepciune.

Asadar, cand vezi o libelula primeste puterea si intelepciunea pe care ti le ofera natura si nu renunta. Mergi mai departe fara sa mai privesti in spate.

 

 

Sursa: gottadotherightthing.com

 

Vizualizări: 4559
 

Cuvinte cheie: ,