Familie-Părinţi/Dezvoltare personala

Cum sa-ti protejezi aura de energiile negative. 5 pasi simpli!

Cum sa-ti protejezi aura

Indiferent de unde vin energiile [1]negative, trebuie sa stii cum sa te protejezi de ele. Nu poti schimba lumea, insa poti schimba modul in care lumea te influenteaza.

Aura este campul tau energetic. Daca energia ta personala este data peste cap, vei absorbi energiile celorlalti. Acestea se vor contopi cu propria-ti aura[2] si te pot dobori.

Iata cum sa-ti protejezi aura de energiile negative, in cinci pasi simpli.

Pasul 1: Inchide ochii si respira

Inchide ochii strans, asaza-te intr-o pozitie confortabila. Concentreaza-te pe respiratie. Respira adanc. Inspira, expira, da-ti voie sa te relaxezi.

Pasul 2: Vizualizeaza-ti aura

Cu ochii mintii vizualizeaza-ti aura care iti inconjoara corpul. O vezi cum radiaza. Asigura-te ca nu ai chakre blocate si ca totul este asa cum trebuie sa fie. Goleste energia negativa.

Citeste si: Ce culoare are aura ta, in functie de zodie[3]

Pasul 3: Umple-ti aura cu pozitivitate si iubire

Gandeste-te la lucrurile care conteaza pentru tine si umple-ti aura cu emotii care vin din aceste lucruri. Hraneste-ti aura cu pozitivitate, cu iubire. Nu vei reusi niciodata sa scapi de gandurile negative, daca nu le inlocuiesti cu ceva pozitiv.

Pasul 4: Creeaza un scut cu lumina alba pentru aura

Pentru a nu mai lasa energia altora sa iti intrepatrunda aura, creeaza-ti un scut de protectie, din lumina alba. In acest fel te vei apara impotriva negativitatii.

Nu rata nici: Ce semnifica culorile chakrelor.[4] Care este rolul chakrelor si cum deblochezi energia acestora

Pasul 5: Cere protectie Universului

Cere ajutorul Universului. Roaga-l sa iti protejeze aura personala. Cere Universului ghidare in ceea ce faci zi de zi. Fii recunoscator pentru ceea ce faci zi de zi.

Sursa: awarenessact.com[5]

Endnotes:
  1. energiile : https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/utile-idei_casa_tag/cum-sa-cureti-energiile-negative/
  2. aura: https://www.kudika.ro/articol/good-vibes/54441/4-moduri-de-a-iti-proteja-sufletul-de-energiile-negative-fara-a-te-detasa-de-cineva-anume.html
  3. Ce culoare are aura ta, in functie de zodie: https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-lunar/ce-culoare-are-aura-ta-in-functie-de-zodie/
  4. Ce semnifica culorile chakrelor.: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/dezvoltare-personala/ce-semnifica-culorile-chakrelor-care-este-rolul-chakrelor-si-cum-deblochezi-energia-acestora/
  5. awarenessact.com: http://awarenessact.com
 

Vizualizări: 1939
 

Cuvinte cheie: , ,