Familie-Părinţi/Dezvoltare personala

Cum iti dai seama ca esti evoluat spiritual

Cum iti dai seama ca esti evoluat spiritual

In ultima vreme se vorbeste mult despre evolutie si trezire spirituala. Dar cum iti dai seama ca esti evoluat spiritual si tu?

Iata cum sa iti dai seama ca esti evoluat spiritual.

Oferi fara sa astepti sa primesti ceva in schimb

Oferi pentru ca dorinta zboara din tine tot timpul si nu pentru ca astepti ceva in schimb. Bucuria celor pe care ii ajuti este castigul tau.

„Prostii rad de generozitate. Mizeria nu poate intra in rai. Insa maestrul gaseste bucuria in cand ofera si fericirea este premiul sau”, Buddha.

In inima ta este pace chiar si in mijlocul adversitatilor

Nu conteaza cat de multe provocari iti trimite viata si nu conteaza cat de multa durere trebuie sa induri in viata, in inima ta este mereu pace. Ai invatat cum sa fii multumit in toate circumstantele.

„Stiu sa traiesc si in lipsuri; stiu sa traiesc si in belsug. In toate lucrurile si in toate imprejurarile am invatat secretul de a fi si satul, si flamand, si in belsug, si in nevoi”, Filipeni 4:12.

Citeste si: Cauzele spirituale ale bolilor. Pentru cine crede sau accepta…[1]

Accepti cu bucurie tot ce iti ofera viata

Stii ca viata te iubeste si tocmai de aceea esti ghidat in fiecare zi pe cararea pe care ar trebui sa te afli. Chiar daca calea aceasta nu este intotdeauna usoara si lipsita de asperitati, dureri ori intuneric, accepti cu recunostinta tot ce primesti intrucat stii ca nimic nu ti se intampla TIE, ci PENTRU tine.

Iti purifici sufletul de orice atasamente

Pentru ca stii ca incercarea de a te agata de natura trecatoare a vietii este cauza suferintei, nu te agati de nimeni sau nimic. Traiesti in lume insa nu apartii lumii. Iubesti oamenii, iubeste lumea din jurul tau si tot ce tine de ea insa nu creezi atasamente.

„Acesta este intregul secret al non atasamentului: traieste in lume insa nu fi lumea. Iubeste oamenii insa nu crea atasamente. Oglindeste  oamenii, oglindeste frumusetea lumii exista atat de multa. Insa nu te agata. Agatarea inseamna pierderea oglindirii. Iar oglindirea inseamna Buddha. Pentru a mentine nealterata aceasta calitate a oglindirii este sa ramana mereu tanara, sa ramana pura, sa ramana inocenta. Cunoaste, insa nu crea cunostinte. Iubeste, insa nu crea dorinta. Traieste, traieste frumos, abandoneaza-te momentului. Insa nu privi inapoi. Aceasta este alta non atasamentului”, Osho.

Nu mai cauti in exterior implinirea

Ai ajuns in momentul in care nu mai cauti scopul, ori implinirea in exteriorul fiintei tale. Lumea exterioara nu te mai implineste si adevarata implinire vine acum din interiorul tau.

Te consideri o fiinta spirituala care are o experienta omeneasca

Corpul este doar un vehicul care transporta sufletul in lumea fizica si chiar daca ai un trup fizic, nu esti acel corp. Esti un SUFLET cu un corp.

Te mai poate interesa si: TU unde ai Nodurile Lunare la nastere si ce spun despre SOARTA TA? Nodurile Lunare inseamna destin. De unde venim, de ce, unde ne ducem?[2]

Gasesti incantare in liniste si solitudine

Te bucuri de liniste si solitudine si linistea sufletului te ajuta sa te conectezi profund cu ce se afla in interiorul ta unde se gaseste toata intelepciunea vietii si unde sunt ascunse toate secretele lumii.

Sursa: purposefairy.com

Endnotes:
  1. Cauzele spirituale ale bolilor. Pentru cine crede sau accepta…: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/inspirational-motivational-emotional/cauzele-spirituale-ale-bolilor-pentru-cine-crede-sau-accepta/
  2. TU unde ai Nodurile Lunare la nastere si ce spun despre SOARTA TA? Nodurile Lunare inseamna destin. De unde venim, de ce, unde ne ducem?: https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-lunar/tu-unde-ai-nodurile-lunare-la-nastere-si-ce-spun-despre-soarta-ta-nodurile-lunare-inseamna-destin-de-unde-venim-de-ce-unde-ne-ducem/
 

Vizualizări: 3756
 

Cuvinte cheie: ,