Shop
Ultimele 100 de articole

Ce trebuie sa stii despre Era Varsatorului

21 decembrie 2016, , Vizualizări:
Era Pestilor s-a incheiat acum ceva vreme. Valorile pe care Pestii le-au instaurat – bani, putere – control – vor fi inlocuite incet-incet. Ele nu mai rezoneaza cu noile valori ale Varsatorului – dragoste, fratie, unitate si integritate, insa vor continua sa le influenteze.

Era Pestilor s-a incheiat acum ceva vreme. Valorile pe care Pestii le-au instaurat – bani, putere – control – vor fi inlocuite incet-incet. Ele nu mai rezoneaza cu noile valori ale Varsatorului – dragoste, fratie, unitate si integritate, insa vor continua sa le influenteze. Explozia tehnologica din Era Pestilor va continua, insa va fi in armonie cu Pamantul. Nimic nu va prospera daca nu va satisface valorile Erei Varsatorului.

 

 

Ce reprezinta Era Pestilor?

Era Pestilor – Era Monoteismului este caracterizata prin dezvoltarea religiilor crestine, islamice si budhiste. Era Pestilor poate fi considerata Era lui Iisus, stiut fiind faptul ca toate actiunile lui Iisus erau strans legate de apa, pestele era o buna parte din dieta lui Iisus si a discipolilor sai, iar caritatea, mila, sacrificiul, compasiunea, iertarea erau virtutile pe care Iisus le propavaduia.

In Era Pestilor s-au purtat razboaie in numele religiei, s-au construit manastiri, temple si alte lacase de cult.

 

 

Cum au loc schimbarile

Civilizatiile antice au acceptat necunoscutul si Divinitatea. Au incercat sa inteleaga cosmosul si modul in care acesta ne influenteaza viata. Au inteles cum se aliniaza Pamantul cu cosmosul si multe dintre stiintele moderne se bazeaza pe cunostintele civilizatiilor antice.

Insa regulile incep sa se schimbe odata cu intrarea in Era Varsatorului – 21 decembrie 2012. Lumea se indreapta catre o constiinta spirituala.

 

In timpul Erei Pestilor NI S-A SPUS ce sa credem, ni s-au dat figuri autoritare, dictatori. Aceste puteri si-au pierdut influenta. Acum este la putere „SINELE”.

Era Varsatorului ne incurajeaza sa cautam dincolo de cele 5 simturi, sa experimentam viata, ghidandu-ne dupa eul interior. Era Varsatorului va insemna sa realizam ce inseamna iubirea fata de sine si fata de semenii nostri, sa aflam ce inseamna iubirea neconditionata.

Stiinta si tehnologia vor avansa pentru a imbunatati conditia umana si mediul inconjurator si nu pentru a avea castiguri materiale. In Era Varsatorului vom constientiza cu totii ca nu suntem victimele circumstantelor, ci creatorii propriilor experiente.

 

Sursa: Collectivelyconscious.net

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.