Putem avea multe tipuri diferite de relatii. Cu toate acestea, nu este usor sa le cunoastem natura exacta tot timpul. Mai ales in timpul relatiei. Asadar, cititi mai departe pentru a cunoaste posibilul sens al „corzilor dintre suflete”.
Termenul este oarecum inteles gresit. Nu are legatura doar cu sexul – desi sexul joaca un rol important in forta „corzilor dintre suflete”. Astfel, ce este mai exact?
Natura exacta a „corzilor dintre suflete”.
„Corzile dintre suflete”pot fi gandite ca niste legaturi sufletesti cu o persoana adanc gravate in suflet. De obicei, se crede ca au loc dupa ce au avut relatii sexuale. Aceasta idee din spatele originii „corzilor dintre suflete”vine din crestinism. Se adauga la convingerea ca a avea sex extra-conjugal va va conecta la persoana respectiva. Cu toate acestea, „corzile dintre suflete”seamana mai degraba cu atasamente deghizate cand vine vorba de sex. Ele pot fi, de asemenea, considerate ca sentimente normale, fiind prea spiritualizate. Chiar daca oxitocina, hormonul de legatura, este eliberat la atingerea orgasmului, nu toata lumea simte o legatura emotionala dupa actul sexual.
Ca atare, termenul poate insemna, de asemenea, o conexiune care se intinde pe vieti trecute, unde doi oameni pot avea un fel de experienta impreuna. De asemenea, nu trebuie neaparat sa implice romantism. Puteti realiza chiar in scurt timp ca persoana respectiva nu va innobileaza viata in niciun fel.
Citeste si: Sufletul pereche si liberul arbitru
7 semne ale„corzilor dintre suflete”
1. Simtiti o conexiune mai profunda
„Corzilor dintre suflete” vin cu o legatura mai profunda decat de obicei, la nivelul Spiritului. Un semn al „corzilor dintre suflete”este acest sentiment profund de conectare cu o alta persoana.
2. Ele aduc la iveala cele mai puternice reactii ale dvs.
„Corzile dintre suflete” vin cu o anumita intensitate. S-ar putea sa nu fie la fel la suprafata, dar vor amplifica totul – atat binele cat si raul.
3. Au un sentiment de familiaritate
Impreuna cu aceste reactii atat de puternice, persoana poate parea familiara. S-ar putea sa simtiti ca o cunoasteti dinainte sau de o lunga perioada de timp.
4. Aveti o senzație de implinire de la ei
Uneori, „corzile dintre suflete” pot activa o rana cu privire la atasamente. Acestea sunt momentele in care obtii un sentiment de implinire de la persoana. Cazul este obisnuit atunci cand este implicat romantismul si este, de asemenea, inceputul toxicitatii.
5. Simtiti ca relatia este unica
S-ar putea sa simtiti ca exista un anumit sentiment de noutate sau unicitate in relatie. Acestea includ un nivel de atractie sexuala fara precedent sau inceperea unui nou proiect.
6. Au aparut intr-un moment important
„Corzile dintre suflete” pot aparea in momente foarte semnificative din viata. Acestea includ momente in care aveti nevoie de expertiza, ajutor sau vindecare.
7. Simtiti ca lipseste ceva cand nu sunt prezenti acolo
In cele din urma, „corzile dintre suflete” duc adesea la o experienta dureroasa daca lucrurile nu functioneaza. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceasta conexiune poate deveni un atasament. Ca atare, oamenii se simt adesea „sfasiati” cand relatia se rupe.
Citeste si: Legatura invizibila dintre sufletele pereche
Puteti rupe „corzile dintre suflete”?
„Corzile dintre suflete” ar putea duce, de asemenea, la relatii unilaterale si toxice. Cu toate acestea, unele dintre semnele de mai sus sunt, de asemenea, indicii de atasament. Si, a te atasa prea mult de cineva duce la pierderea individualitatii. Acest lucru poate influenta negativ atasamentul.
Intelegerea stilului de atasament va va ajuta sa vorbiti mai bine despre ceea ce doriti si de care aveti nevoie in relatie. Dar ar trebui sa evitati intotdeauna o situatie care nu este sanatoasa doar din cauza „corzilor dintre suflete”..
Deci, primul pas este sa va reafirmati individualitatea si integritatea. Pierderea oricarei conexiuni nu este niciodata usoara si, ca atare, contactati intotdeauna profesionistii atunci cand aveti nevoie de ajutor. In cele din urma, retineti ca exista intotdeauna mai multe lucruri in viata. Nu trebuie sa simtiti ca atunci cand va luati ramas bun de la un vechi prieten vechi, inseamna ca nimeni altcineva nu va va fi prieten.
Concluzii
„Corzile dintre suflete” sunt doar unele dintre mai multe tipuri de conexiuni care ni se pot intampla. Nu trebuie sa fie lucruri rele, dar de multe ori pot deveni atasamente nesanatoase.
Asa cum partenerii legati sufleteste pot avea o relatie sanatoasa si puternica, aceasta poate deveni si extrem de toxica. Asadar, retineti ca, uneori, a da drumul este singura modalitate de a imbratisa noul.
Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay