Shop
Ultimele 100 de articole

Ce spun desenele pe care le faci la intamplare! Verdictul psihologilor te va pune pe ganduri

21 noiembrie 2015, , Vizualizări:
desene - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Personalitatea fiecaruia dintre noi se ascunde in toate gesturile pe care le facem. Forma nasului, forma mainii ne dezvaluie o parte din personalitatea noastra, dar si anumite actiuni tradeaza secretele personalitatii noastre.

De cele mai multe ori, cand nu ne putem concentra asupra unei activitati sau cand ne plictiseste vreo sedinta, desenam pe hartie la intamplare tot felul de linii si forme geometrice. Iata cateva dintre cele mai comune si semnificatia pe care o are fiecare.

Liniile drepte: sunt o dovada a vointei si a deciziilor importante la care te gandesti. Ele tradeaza faptul ca esti preocupata de o problema grava pe care nu o poti rezolva fara sa faci un compromis sau fara sa faci un efort deosebit.

Liniile curbe: exprima emotiile si sentimentele care te coplesesc, nevoia de a socializa cu cei din jur, precum si nevoia de a comunica mai mult cu persoanele care te intereseaza, noteaza observator.tv.

Cercul: este poate cel mai popular printre formele geometrice desenate la intamplare; el denota nevoia de a te perfectiona si de a incheia un anumit ciclu din viata care nu iti mai aduce nimic nou; pe de alta parte, cercul poate simboliza temerile tale ca ceva din trecut se va intoarce in viata ta, ca ”se intoarce roata” fie ca vrei sau nu.

Spirala: reprezinta nevoia ta de a depasi problemele, de a iesi dintr-o incurcatura care dureaza prea mult sau dintr-o stare de agitatie care nu iti este specifica.

 

 

Citeste continuarea pe CAPLIMPEDE.RO.

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.