Familie-Părinţi/Dezvoltare personala

Ai aceste 7 trairi? Inseamna ca incepi sa te trezesti spiritual

incepi sa te trezesti spiritual - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - meditate-5375835_1920

Lumea trece prin transformari uluitoare. Incepand de la alimentatie si pana la valori de viata, oamenii se schimba. Creste starea de constienta a oamenilor care, se trezesc.

Ai si tu aceste 7 trairi? Inseamna ca incepi sa te trezesti.

Hipersensibilitate

Omul are 5 simturi (vaz, auz, gust, pipait, miros) care incep sa se dezvolte. In plus, se dezvolta si alte simturi (intuitia, imaginatia, emotiile, constienta, inspiriatia). Incepi sa asculti mai mult ce-ti spune intuitia, te ghidezi dupa semnalele pe care ti le transmite Universul prin emotii negative sau pozitive.

Creativitate

Iti vin tot timpul idei, esti mai creativ, esti nerabdator sa faci lucruri noi. Esti entuziast si inspiri si alti oameni. Mintea ta este asemenea unui computer in care ai deschis o multime de pagini in acelasi timp. Viata ta capata un nou sens si pornesti in cautarea misiunii tale pe pamant.

Autenticitate

Nu mai vrei ca societatea sa te defineasca pe tine sau pe altii . Ai obosit sa mai porti masti. Ai obosit sa mai indeplinesti ceea ce altii vor de la tine. Ai hotarat sa afli, in primul rand, cine esti cu adevarat. Iti pui intrebari, te analizezi, iti cauti scopul in viata. Vrei sa treci totul prin filtrul sufletului tau si nu prin filtrul societatii in care traiesti. Vrei sa fii TU, sa fii liber, cu inima impacata, eliberat de asteptarile celorlalti asupra ta.

Citeste si: 12 simptome ale trezirii spirituale. Punctul 10 te va uimi[1]

Reconectare

Dorinta te a te reconecta cu sinele este din ce in ce mai puternica. Intelegi ca pentru a putea afla raspunsurile trebuie sa iti asculti sinele superior. Petreci ma imult timp cu tine insuti si te bazezi din ce in ce mai mult pe ceea ce iti transmite intuitia.

Coincidente si sincronicitati

Cu cat te dezvolti mai mult din punct de vedere spiritual si ti se mareste energia, cu atat mai mult intelegi cat de perfect este orchestrat intregul Univers. Intalnesti “din intamplare” exact oamenii de care ai nevoie ca sa faci anumite lucruri. De fapt, energiile tale sunt atat de mari incat atragi exact oamenii potriviti pentru respectiva circumstanta din viata ta. De asemenea, cu cat esti mai conectat cu constiinta superioara, cu atat vei primi mai des mesaje de la ghizii tai spirituali prin combinatii de numere repetitive[2].

Atentie la ceea ce mananci

Ai observat ca in ultima vreme ai renuntat in mod natural la anumite alimente sau bauturi si ti-ai indreptat atentia catre altele. Toate acele alimente care iti faceau rau din punct de vedere vibrational ti-au devenit neapetisante, in timp ce altele, care iti ridica vibratiile, devin din ce in ce mai atractive. Sunt oameni care nu mai pot consuma carne pentru ca se gandesc la cruzimea cu care sunt taiate animalele, dupa cum sunt oameni care nu mai tolereaza glutenul, zaharul sau faina. Alti oameni sunt atrasi de dieta vegana.

Urmareste si: Video 32 Sfatulparintilor.ro: 5 sfaturi pentru a ramane normali in calatoria de trezire spirituala[3]

Modificari ale somnului

Simti nevoia de mai mult somn? Te simti obosit cand te trezesti? Ai perioade de letargie si epuizare? Te trezesti deseori in timpul noptii? Toate acestea au legatura cu trezirea ta spirituala. Atacurile de panica fac si ele parte din experienta trezirii. Alte persoane, insa, se pot afla la polul opus si sa resimta o energie debordanta si nu au nevoie de prea mult somn.

Sursa: themindsjournal.com

Imagine de Bhikku Amitha[4] de la Pixabay[5]

Endnotes:
  1. 12 simptome ale trezirii spirituale. Punctul 10 te va uimi: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/dezvoltare-personala/12-simptome-ale-trezirii-spirituale/
  2. combinatii de numere repetitive: http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/dezvoltare-personala/vedeti-peste-tot-cifre-care-se-repeta-cineva-vrea-sa-va-vorbeasca-cum-descifrezi-mesajul/
  3. Video 32 Sfatulparintilor.ro: 5 sfaturi pentru a ramane normali in calatoria de trezire spirituala: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/dezvoltare-personala/video-32-sfatulparintilor-ro-5-sfaturi-pentru-a-ramane-normali-in-calatoria-de-trezire-spirituala/
  4. Bhikku Amitha: https://pixabay.com/ro/users/kalyanayahaluwo-1767926/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=5375835
  5. Pixabay: https://pixabay.com/ro/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=5375835
 

Vizualizări: 2361
 

Cuvinte cheie: , , ,