Sfatulparintilor.ro

Ai abilitati extrasenzoriale? Iata 6 semne la care sa fii atent

abilitati extrasenzoriale

Asa cum probabil stii deja, exista o multime de abilitati senzoriale. Unele persoane au o acuitate vizuala foarte buna, in vreme ce altii vad destul de prost sau chiar deloc. Alti oameni au un auz extrem de ascutit, iar altii sunt surzi. Aceleasi principiu se aplica si abilitatilor extrasezoriale. In primul rand, ai al saselea simt?

Toate lucrurile sunt facute din energie vibrationala. Unii oameni sunt constienti de energia care ii inconjoara si pot spune daca aceasta este ridicata sau scazuta. Pot simti vibratiile „bune” si cele „rele”. Alti oameni nu poseda aceste capacitati.

Iata cum iti dai seama ca si tu faci parte dintre oamenii cu abilitati extrasenzoriale.

Empatie profunda pentru ceilalti

Atunci cand te afli intr-o incapere impreuna cu alte persoane iti dai seama imediat cine este ranit sau cine sufera. Oamenii cu abilitati extrasenzoriale sunt primii care te tin de mana, iti ofera o imbratisare si sunt gata sa asculte. Ei simt emotiile celorlalti (si uneori si durerea fizica) si pot intelege si empatiza cu oamenii care sufera.

Citeste si: S-au descoperit zodiile cu puteri paranormale! Afla daca e si zodia ta in top

Urcusuri si coborasuri emotionale

Fiind foarte sensibil la vibratiile energetice inseamna ca vei avea momente in care te vei simti extraordinar de bine si altele in care vei avea senzatia ca esti la pamant. Tocmai de aceea ar trebui sa ai un plan prin care sa iti ridici nivelul energetic mai ales in perioadele in care te simti fara chef de viata.

Dependente

Sa ai abilitati extrasenzoriale inseamna sa „simti” mai profund decat alti oameni. Pentru a evita sa se simta la pamant multe dintre persoanele extrasenzoriale apeleaza la substante precum drogurile si alcoolul pentru a scapa de senzatia de durere cauzata de energia scazuta. Altii pot avea alte dependente precum mancarea, jocurile de noroc sau shopping-ul.

4 puteri paranormale pe care toata lumea le are. Multi oameni nu stiu cum sa le foloseasca

Pot judeca intr-o secunda caracterul cuiva

Oamenii cu abilitati extrasenzoriale pot descoperi „motivatiile” celorlalti si stiu „instinctiv” cand cineva nu se potriveste intr-o echipa. Ceea ce inseamna ca nu pot fi niciodata inselati sau sa se profite de ei.

Posibil introvertism

Nu toate persoanele extrasenzoriale sunt introvertite insa cele mai multe sunt. Poate fi coplesitor sa preiei sentimentele si emotiile celorlalti si tocmai de aceea, persoanele cu abilitati extrasenzoiale trebuie sa petreaca timp singure pentru a se putea stabiliza din punct de vedere energetic si emotional. Adesea, se simt secatuiti dupa ce au participat la evenimente sociale.

Semne de avertizare

Oamenii ce poseda abilitati extrasenzoriale sunt constienti de semnele pe care universul le trimite. Tocmai de aceea, gasesc intelesuri in evenimente si circumstante care pentru oamenii obisnuiti sunt simple „coincidente”.

Abilitatile extrasenzoriale sunt o sabie cu doua taisuri: atunci cand esti constient de vibratia energetica intelegi mult mai bine universul, insa acest lucru poate avea ca efect suprasolicitarea care daca nu este rezolvata poate duce la o serie de probleme. Iata, asadar, ce ar trebui sa faci.

In primul rand ar trebui ca zilnic sa meditezi sau sa faci yoga pentru un antrenament mental. De asemenea, este recomandat sa faci zilnic curatenie la birou si acasa.

Tu ai al treilea ochi activat? Ce se intampla ULUITOR atunci cand ti se activeaza al treilea ochi​

Fii constient de oamenii care te inconjoara si stai deoparte de persoanele, evenimentele si circumstantele toxice atunci cand te simti suprasolicitat. Este important sa inveti sa te accepti si sa te iubesti atat pe tine cat si dar si abilitatile speciale pe care le-ai primit.

Faptul ca esti o persoana extrasenzoriala inseamna si ca ai anumite responsabilitati. Influxul constant de energie negativa poate fi obositor si, in acelasi timp dureros. Insa atunci cand inveti cum sa gestionezi aceste daruri ti se vor intampla lucruri bune. Faptul ca poti empatiza cu ceilalti poate fi o calitate de nepretuit. Acesti oameni au abilitatea de a face schimbari pozitive in lume si au capacitatea de a deveni lideri minunati, vindecatori, proefesori.

Sursa: collectivelyconscious.net

Foto: Pixabay.com

Exit mobile version