Familie-Părinţi/Dezvoltare personala

7 semne ca esti inconjurat de oameni negativi. Vezi de cine sa te feresti

oameni negativi - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - optimism-619018_1920

Energia emotionala face parte din mediul nostru. Modul in care interactionam cu oamenii[1] ne influenteaza, vrem nu vrem, starea. Cu cat avem in jurul nostru oameni[2] pozitivi, cu atat mai usor ne este sa ne pastram un nivel vibrational ridicat. Cu cat cat stai mai mult intre oameni negativi, cu atat mai mult vei incepe sa resimti diverse probleme: epuizare, scaderea puterii de concentrare, lipsa poftei de viata. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca nivelul tau energetic a fost influentata negativ de campul vibrational al acestor oameni.

 

 

Citeste aici[3] ce ai de facut pentru a-ti echilibra scutul energetic.

 

 

Cum iti dai seama ca esti inconjurat de oameni negativi? Citeste in continuare! Vei afla cum sa-i recunosti si ce sa faci ca sa-i scoti din viata ta.

 

 

1.     Sunt intodeauna pesimisti

Oamenii negativi nu vor vedea niciodata binele dintr-o situatie. Tot timpul se vor concentra pe ceea ce nu va merge. E foarte greu sa ii convingi ca totul poate fi bine.

 

 

2.     Se victimizeaza intotdeauna

Victimizarea si pesimismul merg mana in mana. Oamenii negativi nu doar ca se asteapta ca totul sa se intample pe dos, insa cred ca ei nu pot face nimic ca sa schimbe lucrurile. Totul este peste puterea lor, ei sunt doar niste simpli pioni. Nu-si asuma niciodata responsabilitatea pentru actiunile lor. Toti sunt de vina, mai putin ei.

 

 

3.     Prietenie cu sens unic

Oamenii negativi sunt prietenii tai doar daca au nevoie de tine. Iti vor cere bani, sport emotional, timp, sa-i duci cu masina undeva. Dar, niciodata nu sunt langa tine atunci cand tu ai nevoie de ei. Brusc au ceva de facut, a intervenit ceva, nu au cum, nu se poate.

 

 

4.     Se plang tot timpul

Oamenii negativi se plang intotdeauna de cate ceva sau de cineva. Cand e frumos afara, e prea cald si transpira sau fac arsuri solare. Daca e frig, racesc usor. Se vor plange inclusiv de tine care le-ai facut ceva sau, mai ales, nu le-ai facut.

 

 

5.     Vor sa te schimbe

Nimic nu e bun pentru acesti oameni negativi. Nici macar tu. Vor sa mai imbunatateasca ceva la tine. Poate tunsoarea, poate sa ai un alt hobby. Parca nici cu kilogramele nu stai bine. Dar, nu-i asa, ei sunt langa tine gata sa te sfatuiasca sa te schimbi. Ca sa fii perfect. Pentru EI.

 

6.     Barfesc

 

Nu e nimic in neregula sa mai vorbiti despre ce se mai intampla in diverse domenii, insa barfa este o arta pentru niste oameni negativi. Daca iti auzi vorbe de la cineva pe care il considerai prieten, fii convins ca este o persoana negative pe care trebuie sa o scoti din anturajul tau.

 

 

7.     Sunt invidiosi

Persoanele negative sunt incapabile sa se bucure atunci cand cineva are un succes. Ba, mai mult, isi doresc ca ceilalti sa nu reuseasca. In plus, atunci cand ai un succes, te fac sa te simti mizerabil ca ai reusit, si altii, ca de exemplu ei, nu.

 

 

Ce se intampla cu tine in momentul in care stai foarte mult langa astfel de persoane? Incepi sa devii ca ei.

 

 

1.     Incepi sa fii negativ

Cand esti inconjurat de oameni de un anumit tip, vei incepe sa gandesti ca ei. Iar in momentul in care iti dai seama ca esti mai negativist decat ai fost vreodata, este un semn clar ca nu esti inconjurat de oamenii care trebuie. Daca esti mai pesimist, mai anxios, mai barfitor, analizeaza-ti anturajul si elimina oamenii toxici.

 

 

2.     Relatiile pozitive se destrama

Cand incepi sa devii negative, relatiile pozitive vor incepe sa se destrame. Motivul este lesne de inteles. Oamenii se pun la adapost. Pune-ti un semn de intrebare in momentul in care oamenii pozitivi din jurul tau incep sa plece din viata ta unul cate unul.

 

 

3.      Te simti epuizat

Prieteniile ar trebui sa fie experiente pozitive. In momentul in care simti anxietate, frica, inseamna ca in cercul tau de prieteni sunt si persoane negative care iti fura energia.

 

 

Sursa: powerofpositivity.com

Endnotes:
  1. oamenii: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/relaxare-si-wellness/10-categorii-de-oameni-pe-care-sa-nu-i-tii-langa-tine-afla-cum-te-afecteaza-compania-lor/
  2. oameni: https://florinrosoga.ro/blog/oameni-negativi/
  3. aici: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/dezvoltare-personala/cum-sa-ti-protejezi-scutul-energetic-4-sfaturi-sa-nu-mai-absorbi-energia-altora/
 

Vizualizări: 1094
 

Cuvinte cheie: