Familie-Părinţi/Dezvoltare personala

7 semne ale trezirii spirituale

simptome ale trezirii spirituale

Lumea se transforma, oamenii se transforma. Se vorbeste despre spiritualitatea, despre TREZIRE. Ce inseamna trezirea spirituala? Care sunt semenele ei? Citeste in continuare si vei afla raspunsul!

Iata 7 semne ale trezirii spirituale.

Simti ca ceva, inauntrul tau s-a schimbat

Nu poti sa explici ce anume, insa simti ca ceva este diferit in interiorul tau. Ai senzatia ca ai devenit o alta persoana care nu are nicio legatura cu TU de dinainte. Pe masura ce trece timpul vrei sa fii tu, fara “masti”. Parasirea zonei de confort te sperie si, totusi, iesi din “cusca” si incepi sa vezi lucrurile mai clar. Si chiar te intrebi “cum de am putut trai asa pana acum?!”. Lumea capata noi culori, noi intelesuri si asta pentru ca TU  o privesti cu ALTI ochi.

Devii constient de obiceiurile vechi

Tot ce s-a intamplat in viata ta devine tot mai clar, realizezi cu cate “bagaje” nefolositoare vii din trecut, cate tipare invechite ti-au setat credinte care nu-ti mai sunt utile. Incepi marea schimbare si nimic nu te mai poate face sa-ti doresti sa te intorci din drum. Ai sentimentul de implinire, de speranta, de fericire, sentimentul ca te apropii de adevar.

Nu te mai simti bine cu vechiul anturaj

Evolutia spirituala este un proces dureros. Nu toata lumea evolueaza in acelasi ritm, ceea ce inseamna ca de unii oameni te vei desparti si vei cunoaste altii noi. Poti spune lucruri care altora li se vor parea “bizare”, “nebunesti”, iar intre tine si o parte din prietenii tai se vor crea rupturi. Pe masura ce iti cresc vibratiile, poti avea o stare de disconfort daca prietenii tai au vibratii joase. De aici apare si dorinta de separare de persoanele negativiste care te seaca, pur si simplu, de energie. In mod natural ne vom apropia de oamenii care ne creeaza o stare de bine, care ne incarca cu energie pozitiva.

Citeste si: 12 simptome ale trezirii spirituale. Punctul 10 te va uimi[1]

Nu mai suporti superficialitatea

O multime de lucruri si de oameni care pana nu te mult de interesau vor deveni lipsiti de substanta pentru tine. Tot ce nu e “real”, “autentic” iti va face rau, la propriu. Oameni, locuri, activitati, emisiuni TV te pot face sa te simti depresiv. Vei porni in cautarea altor lucruri care sa-ti bucure sufletul, simple, autentice.

Vei avea compasiune pentru lumea aflata in suferinta

Trezirea spirituala nu este cel mai minunat sentiment de pe pamant. Deseori el este insotit de sentimente de tristete, disperare, atunci cand esti constient de suferinta altora. Nu inseamna ca esti prea “slab”, ci ca acum “vezi”, “intelegi” lucrurile atat declar incat esti socat de cata cruzime poate exista in lume.

Simti nevoia sa faci lumea mai frumoasa

Odata constientizata cruzimea din lume incepi sa faci lucruri astfel incat sa o transformi in ceva bun, pozitiv, frumos. Nu intelegi cum de unii oameni pot fi atat de egoisti, nu intelegi cum alti oameni pot face rau altor oameni sau animalelor. Simti mai multa empatie fata de cei aflati in suferinta si vrei sa-i ajuti.

Nu rata nici: 7 simptome fizice ale trezirii spirituale[2]

Dai un nou sens vietii tale

O multime din lucrurile pe care le faceai pana acum incep sa-ti devina neinteresante, pierdere de vreme. Nu mai ai aceleasi gusturi. Ai nevoie sa dai un nou sens vietii tale, ai alte valori, alte scopuri, alte teluri. Ai nevoie de o slujba care sa te implineasca din toate punctele de vedere, dar care sa contribuie si la imbunatatirea lumii in care traim.

Sursa: themindsjournal.com

Foto: Pixabay.com[3]

Endnotes:
  1. me ale trezirii spirituale. Punctul 10 te va uimi: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/dezvoltare-personala/12-simptome-ale-trezirii-spirituale/
  2. 7 simptome fizice ale trezirii spirituale: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/dezvoltare-personala/7-simptome-fizice-ale-trezirii-spirituale/
  3. Pixabay.com: https://pixabay.com/en/light-bulbs-pears-man-light-1765053/
 

Vizualizări: 1832
 

Cuvinte cheie: , , , , ,