Sfatulparintilor.ro

7 lucruri pe care sufletul tau vrea sa le stii

lucruri pe care sufletul tau vrea sa le stii

Noi, ca fiinte umane, suntem doar o imagine a ceea ce credem ca suntem. In prezent, imaginea noastra de sine este compusa din trecutul nostru, experientele, credintele, gandurile, opiniile, prejudecatile si perspectivele noastre culturale. Toate aceste lucruri alcatuiesc „Supersinele” nostru (Paul Brunton), dar suntem mult mai mult decat suprasinele nostru. Chiar in esenta noastra se afla sufletul, acea parte din noi care se conecteaza profund cu alti oameni, cu energiile din jurul nostru si cu constiinta colectiva (constiinta tuturor celor care au trait inaintea noastra, traiesc acum si cei care inca nu s-au nascut).

Sufletul este vesnic, intelept peste masura si mereu prezent.

Cand avem momente de claritate, momente de ghidare intuitiva si momente de conectare cu lumea, sufletul nostru ne sopteste incet la ureche. Nu este o entitate separata, dar pentru noi se poate simti asa, deoarece am fost invatati sa traim intr-o lume a ego-ului, lumea Tick Tock, asa cum o numeste Stuart Wilde.

Timpul nostru aici pe pamant este o incercare de a ajunge la sufletul nostru si de a ne conecta cu el la un nivel mult mai profund. Nu este religios in niciun fel, este ceea ce este fiind conectat la sufletul NOSTRU.

7 lucruri pe care sufletul tau vrea sa le stii

Nu esti doar o fiinta fizica

Te gandesti la tine ca o fiinta fizica mai intai si, daca preferi sa crezi asta, si apoi o fiinta spirituala. Nu este cazul. Sinele tau spiritual iti trimite constant mesaje pentru a dovedi ca esti o fiinta spirituala care are o „vacanta” umana. Acea soapta care iti spune cand ceva bun sau rau este pe cale sa se intample, acea soapta care iti arata serendipitatea vietii este modul sufletului de a comunica cu tine.

Multi dintre voi care cititi acest articol vor fi ajuns la acest articol din cauza unori mici ghionturi din suflet, poate ca erati pe cale sa treceti peste acest articol in timp ce derulati prin fluxul de stiri de pe Facebook si ceva v-a spus sa dati un clic, poate un prieten a vazut acest articol si l-a impartasit cu tine. Acestea sunt semne din sufletul tău.

Faci parte din energia colectiva

Nu traiesti aceasta viata pe cont propriu, faci parte dintr-un colectiv de suflete, de energie care curge constant prin tine si nu trebuie sa te simti niciodata singur atata timp cat traiesti. Singurul motiv pentru care vom fi singuri in aceasta lume este atunci cand suntem blocati in lumea ego-ului: „…nimeni nu ma iubeste, toata lumea ma uraste…”. Adevarul este ca faci parte dintr-o familie mult mai mare, o familie infinita de suflete.

Moartea nu este finalul

Sufletul tau isi leapada exteriorul uman la moarte si continua sa caute alte experiente. Viata este o vacanta de experiente pentru suflet si va trece la alte experiente ca alte entitati, ca alti oameni sau animale, sau pur si simplu pluteste ca energie pura facand parte din colectiv.

Realitatea este o iluzie

Realitatea ta este creata pur in lumea ego-ului si ceea ce crezi, este doar o iluzie pe care ai creat-o pentru tine.

Daca esti fericit si iubesti viata si totul despre ea, atunci aceasta este lumea pe care ai creat-o pentru tine folosind puterea mintii tale subconstiente, care este conectata la un nivel mai profund cu sufletul tau. Alegi sa vezi lucrurile intr-un mod diferit si sa te simti fericit in loc sa fii trist, realizand ca gandurile, credintele si actiunile tale sunt cele care iti creeaza realitatea.

Dimpotriva, daca esti mereu trist si nefericit, atunci ai ales sa te inconjuri de oameni, de experiente si locuri care te fac sa te simti asa, sau poate ca pur si simplu nu stii altfel, dar adevarul este ca este ca tot ce traiesti este o iluzie si poti schimba acea iluzie daca:

a) Crezi ca este posibil

b)  Faci actiuni

c) Schimbi modul in care gandesti

Esti iubit

Esti iubit la infinit de Univers si de tot ce se afla dincolo. S-ar putea sa nu te simti asa chiar acum, dar de cealalta parte a corpului tau fizic, in interiorul tau, se afla toti cei care au avut grija vreodata de tine, toti cei pe care ii iubesti si tot ceea ce ti-a ajutat sufletul sa calatoreasca prin planul fizic. Chiar acum ai ghizi si ingeri care au grija de tine in aceasta lume, doar sa incetinesti suficient de mult pentru a le auzi soaptele, dar ei te ghideaza, indiferent daca ii auzi sau nu. Sufletul tau este o energie a iubirii si a luminii.

Mintea ta este poarta spre suflet

Este mintea, in special mintea subconstienta, care are o legatura directa cu sufletul tau. Cand practici midfullnes, exersezi controlul si controlul ego-ului, atunci mintea ta are o legatura mai clara cu sufletul. In acest moment, majoritatea oamenilor au o legatura slaba sau, pentru a folosi o analogie cu telecomunicatiile, avem o conexiune dial-up la suflet si cu cat practicam mai mult conexiunea sufleteasca, cu atat conexiunea noastra va fi mai rapida, iar unii dintre noi au chiar o conexiune super-rapida, in loc de 28 kbps (kilo octeti pe secundă) avem 1,4 tbs (teraocteti pe secunda)

Energia mintii tale este magica

Cand accesezi energia mintii tale si ai o conexiune mai puternica cu sufletul tau, poti comanda practic ceea ce vrei de la viata. Unii oameni numesc asta Legea atractiei, dar uneori acest lucru este predat incorect uneori. Hai sa o numim Magie si iti poti antrena mintea, cu ajutorul sufletului, pentru a avea o experienta mai buna in lumea pe care o traiesti acum.

In vremurile in care te simti descurajat, fara speranta, lipsit de sens sau nesemnificativ, este de obicei pentru ca ai uitat ce si cine esti cu adevarat. Esti doar vizitatori in trecere. Daca vrei sa stii prin experienta traita ce vrea sufletul tau sa stii, asculta-ti intuitia. Este literalmente sistemul de navigatie pe care sufletul tau l-a instalat in tine. Mediteaza, stai linistit si reconecteaza-te cu partea din tine care este deja tot ceea ce ai putea spera sa fii.

Sa ai o viata Magica!

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version