Familie-Părinţi/Dezvoltare personala

12 situatii care iti ridica vibratia. Nici nu te-ai fi gandit la ele!

situatii care iti ridica vibratia - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - arrangement-2772438_1920

Multi oameni astazi isi dau seama de puterile mindfulness- ului si se indreapta spre ele prin diferite mijloace, cum ar fi Yoga, meditatia sau auto-reflectia. Ca urmare a acestei tendinte, tot mai multi oameni sunt capabili sa primeasca si sa perceapa mesajele, semnele si simbolurile universului.

Aici va oferim lista cu 12 lucruri de care nu ati fost constienti si care va ridica energia vibratiei.

1. Te simti uimitor de cand te trezești.

Acesta este un semn clar ca energia vibratiei tale este foarte mare. Este, de asemenea, un semn ca ziua ta va fi grozava.

2. Te simti sanatos

Sanatatea este un indiciu clar al energiei vibrationale. A avea o sanatate buna este un semn ca vibratiile tale sunt ridicate.

3. Sentimentul de satisfactie

Cand te simti multumit, ai tendinta sa te bucuri de prezent si de ce este mai bine sa traiesti in acest moment.

Citeste si: Top melodii cu o vibratie inalta. Cum sa folosesti muzica pentru a-ti creste vibratia[1]

4. Senzatia de aventura

Vibratiile ridicate genereaza dorinta de a explora lucruri noi, dar acest lucru nu inseamna ca intentionezi sa afli despre aceste impulsuri. Poti fi aventuros afland mai multe despre tine si explorand limitele propriei tale personalitati.

5. Simti nevoia de ceva timp singur

Acesta este de obicei un semn ca vibrezi la un nivel complet nou, dar pentru asta trebuie iti dai seama de ceva lucruri. Acesta este motivul pentru care vrei doar sa fii cu tine insuti.

6. Experimentezi abilitati psihice

Nu te opui si actionezi din instinct. Aceasta arata ca energia ta vibrationala este la un nivel foarte ridicat.

7. Cand vezi intamplator 11:11 pe ceas

Acesta este un semn ca este foarte probabil sa interactionati cu lucruri spirituale. Acesta este, de asemenea, un indicator clar al energiei mari.

8. Pofta de muzica

‘Pentru mine, conceptul de distanta nu este important. De fapt, distanta nu exista si nici timpul. Vibratiile dragostei sau muzicii pot fi resimtite peste tot, in orice moment. ” – Yoko Ono

9. Simtirea gandurilor, cuvintelor si ideilor universale

„Sunt convins ca exista curenti universali ai Gandului Divin care vibreaza eterul peste tot si ca oricine poate simti aceste vibratii este inspirat”. – Richard Wagner (a fost un compozitor, dramaturg si teoretician al artei germane, unul din cei mai de seama reprezentanti ai romantismului muzical)

10. Detectezi modificari ale vibratiilor in timpul citirii

„Surpriza cu care se incheie un roman detectiv ar trebui sa creeze o vibratie tragica care sa ruleze in fundal prin intreaga structura.” – Ross MacDonald (Ross Macdonald este pseudonimul scriitorului americano-canadian de fictiune politista Kenneth Millar. Este cunoscut mai ales pentru seria sa de romane de genul hardboiled, situata in sudul Californiei si cu detectivul privat Lew Archer)

Urmareste si: Video 20 Sfatulparintilor.ro: Care sunt cuvintele cu cea mai inalta vibratie? De ce ai practica si tu Hooponopono?[2]

11. Vibratiile nu trebuie sa fie recunoscute pentru a certifica exista si influenta

„Mama imi spunea despre vibratii. Nu prea intelegeam prea mult ce inseamna asta cand eram doar un copil. A gandi despre acel sentiment invizibil, existenta vibratiilor invizibile m-a speriat de moarte ”. – Brian Wilson (Brian Douglas Wilson este un muzician american.In afara de rolul de co-vocalist, el a lucrat si ca producator si aranjor principal al trupei The Beach Boys)

12. Vibrațiile sunt certitudini stiintifice si astronomice

„In teoria corzilor, toate particulele sunt vibratii pe o mica banda de cauciuc; fizica reprezinta armoniile de pe coarda; chimia este muzica cu care ne jucam pe corzile vibrationale; universul este o simfonie de corzi, iar „Mintea lui Dumnezeu” este o muzica cosmica care rezoneaza intr-un hiperspatiu cu 11 dimensiuni. ” – Michio Kaku (fizician si futurolog american de origine japoneza, cofondator al teoriei corzilor si profesor la catedra de fizica teoretica Henry Semat de la Graduate Center, City University din New York)

Deci, acestea sunt lucrurile despre care nu ne-am dat seama ca reprezinta vibratii ridicate.

Sursa

Imagine de Gerd Altmann[3] de la Pixabay[4]

Endnotes:
  1. Top melodii cu o vibratie inalta. Cum sa folosesti muzica pentru a-ti creste vibratia: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/dezvoltare-personala/top-melodii-cu-o-vibratie-inalta/
  2. Video 20 Sfatulparintilor.ro: Care sunt cuvintele cu cea mai inalta vibratie? De ce ai practica si tu Hooponopono?: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/dezvoltare-personala/video-20-sfatulparintilor-ro-care-sunt-cuvintele-cu-cea-mai-inalta-vibratie-de-ce-ai-practica-si-tu-hooponopono/
  3. Gerd Altmann: https://pixabay.com/ro/users/geralt-9301/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=2772438
  4. Pixabay: https://pixabay.com/ro/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=2772438
 

Vizualizări: 2151
 

Cuvinte cheie: