Familie-Părinţi/Casnicie si cuplu

Te iubeste sau nu? Urmareste aceste SEMNE si vei afla raspunsul!

Te iubeste sau nu - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - wedding-4066022_1920

Poate crezi ca jumatatea ta te iubeste[1], insa nu stii cu adevarat daca este chiar asa. Nu de putine ori presupunem o multime de lucruri despre oamenii alaturi de care petrecem cel mai mult timp sau le impartasim cele mai ascunse secrete ale noastre pentru a apoi relatiile dintre noi sa se termine urat.

Daca nu dorim sa ne trezim cu inimile frante trebuie sa stim la ce ne uitam pentru a descoperi daca suntem iubiti cu adevarat. Iata urmatoarele semne care vor dezvalui adevaratele sentimente ale jumatatii tale pentru tine.

Daca te iubeste atunci…

1. Nu este deranjat sa vorbiti despre problemele aparute intre voi

Daca te iubesti atunci va fi dispus sa stati jos si sa discutati pentru a gasi solutii impreuna. Cand apare o probleme nu te ignora si nici nu va refuza sa vorbeasca. Dimpotriva. Isi va face timp sa re relaxeze si apoi sa incerce sa priveasca lucrurile si din perspectiva ta (reciproca este, de asemenea, valabila). Cand sunteti intr-o relatie stiti cat de importanta este comunicarea, trebuie sa aveti cu adevarat incredere unul in celalalt si nu sa nu grabiti sa trageti o concluzie inainte de a cunoaste toate faptele.

2. Nu-ti iroseste timpul

Daca te iubeste cu adevarat timpul tau va fi la fel de important pentru el precum timpul sau. Nu te va face sa il astepti sau nu te va lasa balta pentru o intalnire cu prietenii sai. Daca nu apare ceva cu adevarat important atunci nu-ti va da peste cap programul. Cand promite ca va veni undeva, atunci se va tine de cuvant.

3. Nu-si va da intalniri romantice cu alti reprezentanti ai sexului opus

Bineinteles, altii  pot flirta cu el/ea sau ii pot cere numarul de telefon, insa nu vor primi niciodata ce-si doresc. Stie ca are alatura persoana pe care si-a dorit-o si nu se sfieste sa o arate. Tocmai de aceea, esti sigur de relatia ta pentru ca ai incredere oarba in cel care iti este alaturi.

4. Te asculta atunci cand vorbesti

Atunci cand vorbesti, jumatatea ta iti soarbe cuvintele. Sigur, pot exista si momente in care nu este prea atent sau te intelege oarecum gresit. Totusi, atunci cand te deranjeaza ceva cu adevarat, te va asculta cu atentie. Vorbele tale nu-i intra pe o ureche si ii ies pe cealalta, chiar vrea sa stie ce te framanta.

5. Nu are secrete fata de tine

Daca te iubeste, nu-ti ascunde absolut nimic. In fata ta este asemeni unei carti deschise. Niciodata nu-ti va da motive sa te indoiesti de el. Stii ca atunci cand iti spune ceva, iti spune intregul adevar si nu-ti ascunde nimic.

6. Te face sa te simti important

Daca te considera o persoana importanta, se va asigura ca stii asta. Nu te va face sa te simti lipsit de valoare sau sa-ti vorbeasca de sus. Mai mult, te va ajuta sa te vezi si tu insuti la fel de important pe cat te vede jumatatea ta.

7. Este persoana in preajma careia poti fi tu insuti

Te incurajeaza sa te exprimi liber fara teama de a fi judecat. Indiferent de cum te simti ai alaturi pe cineva care te intelege cu adevarat ceea ce este uimitor.

Sursa: warenessact.com

Imagine de JK_90[2] de la Pixabay[3]

Endnotes:
  1. iubeste: https://sfatulparintilor.ro/problemesex/probleme-sex/14-gesturi-simple-prin-care-iti-spune-ca-te-iubeste/
  2. JK_90: https://pixabay.com/ro/users/JK_90-11930881/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4066022
  3. Pixabay: https://pixabay.com/ro/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4066022
 

Vizualizări: 632
 

Cuvinte cheie: