Familie-Părinţi/Casnicie si cuplu

Motivele si greselile care duc la despartire

motivele-care-duc-la-despartire

Motivele ascunse care duc la despărțire. Atunci când o relație de dragoste se destramă, uneori poate fi greu de înțeles motivul. Fie că este vorba de neînțelegerile cu socrii sau problemele financiare, în realitate pot exista mai multe motive, pe care nu le conștientizăm, care duc la despărțire.

Prea multe așteptări

În fiecare relație există dorința inerentă de a petrece timp cu cealaltă persoană. Este posibil să nu fie întotdeauna o prioritate timpul petrecut unul cu celălalt, pentru că există și alte angajamente de viață care au prioritate. Însă, nevoia de împărtăși întâmplări zilnice, glume și conversații despre orice lucru ar trebui să existe mereu.

Este nedrept să ai așteptări prea multe de la partener, pentru că realitățile de zi cu zi pot deveni mai exigente. Să fii acolo unul pentru altul de-a lungul relației este ceea ce contează.

Problemele financiare

Din păcate, atunci când banii sunt pe sfârșite, această situație poate dezrădăcina unele probleme profunde legate de încredere, de siguranță, de control și de supraviețuire.

Vezi continuarea pe Huff.ro[1]
Endnotes:
  1. Vezi continuarea pe Huff.ro: http://huff.ro/lifestyle/motivele-ascunse-care-duc-la-despartire-cu-totii-facem-asta-intr-o-relatie-92537?utm_source=CROSS&utm_campaign=CROSS-SFATULPARINTILOR&utm_medium=SFATULPARINTILOR
 

Vizualizări: 828
 

Cuvinte cheie: , , ,