Shop
Ultimele 100 de articole

Cele mai mari 4 mituri despre casnicie din toate timpurile. Multa lume le mai crede si in ziua de azi!

29 octombrie 2017, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - cuplu - stockfreeimages.com

 

Despre casnicie #3: Divortul inseamna ca mariajul a esuat

Credinta populara este ca daca divortezi atunci casnicia ta a esuat. Insa lucrurile pot fi privite si dintr-un alt punct de vedere. Spre exemplu au existat cazuri in care o relatie a durat multi, multi ani. Desi au divortat nu considera mariajul ca fiind un esec. In timpul casniciei, au fost fericiti, se simteau bine impreuna, chiar mai bine decat in compania oricarui alt prieten/a, s-au distrat si au avut nenumarate amintiri placute. Casnicia era un succes. Cu toate acestea unul dintre parteneri a decis ca vrea sa se regaseasca pe sine si pentru asta are nevoie sa fie singur/a. Prin urmare nu casnicia a fost un esec ci persoana respectiva n-a fost pregatita pentru un asemenea pas.

 

 

Despre casnicie #4: Casnicia inseamna inceputul si finalul vietii

Desi multor persoane le place sa fie intr-un mariaj, nu vor prefera o casnicie nefericita unei vieti de burlac fericite, daca stie ca fericirea este mai presus de orice. Si tot mai multi oameni fac astfel de alegeri. Bineinteles ca nu inseamna ca n-ar dori sa fie implicati intr-o relatie stabila si fericita, insa au inteles ca daca asta nu se intampla, pot avea o viata fericita fara sa fie casatoriti.

Aceasta este de fapt o stare mentala sanatoasa care te face chiar mai interesant/a in ochii unui /unei potential/e partener/a.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu