Familie-Părinţi/Casnicie si cuplu

5 tipuri de femei pe care barbatii nu le inteleg

tipuri de femei pe care barbatii nu le inteleg

Sunt multe lucruri pe care barbatii nu le inteleg cand este vorba despre femei[1]. Multi dintre barbati si-au schimbat in totalitate perspectiva numai pentru a incerca sa inteleaga sexul opus. Cu toate acestea multe din urmasele Evei sunt imposibil de descifrat, indiferent de cat de mult ai dori sa o faci. Iata 5 tipuri de femei[2] pe care barbatii nu le vor intelege niciodata.

1. Femeia care isi cumpara tot timpul haine de designer, dar nu are un job stabil

Este genul care nu a avut niciodata un loc de munca pentru prea mult timp. Insa, cumva, gaseste mereu resurse pentru a-si cumpara cele mai in voga haine de designer. Este normal ca femeile sa-si doreasca sa fie mereu in pas cu moda, insa la un moment dat ar trebui sa se intrebe ce vor de la viata.

2. Femeia cea mai sexy din liceu care, cumva, e acum urata

Barbatii nu pot si pace sa inteleaga o astfel de transformare. Fata superba in jurul careia roia toti baietii din liceu, peste numai 10 ani si-a pierdut toata stralucirea. Iar asta ii creeaza mari probleme. Inainte isi folosea frumusetea pentru a obtine ce-si doreste, insa acum lucrurile s-au schimbat.

3. Frumoasa care se intalneste cu tocilarul

Totii baietii si-au batut capul si au incercat sa o conving sa iasa cu ei, insa niciunul nu a avut succes. Si apoi, cand nimeni nu se astepta, au vazut-o la bratul tipului la care nimeni nu se astepta. Nimeni nu ar fi crezut ca va iesi chiar cu tocilarul scolii, cel pe care nimeni nu-l baga in seama. Nimeni cu exceptia celei mai frumoase fete din scoala.

4. O fosta iubita (sacaitoare) care nu intelege ca totul s-a terminat

Este iubita de care nu stii cum sa scapi. Si, indiferent de cat de mult incerci s-o eviti, intotdeauna apare in drumul tau de parca ar avea un radar cu care te depisteaza de fiecare data fara gres. Este cea care te suna la momentul nepotrivit, se plange ca nu ai tratat-o asa cum merita insa ca este dispusa sa te ierte pentru a fi din nou impreuna. Tu incerci sa mergi mai departe insa ea nu vrea asta si atunci totul devine deranjant.

5. Colega urata care, cumva, a devinit o bomba sexy

Intotdeauna exista in scoala o fata pe seama careia se faceau glume din cauza faptului ca era ratusca cea urata. Poate ca avea o personalitate extraordinara insa nu aveai cum sa o observi de vreme ce te intreceai sa faci glume pe seama lipsei ei de frumusete. Chiar daca te-a ajutat si pe tine de cateva ori cu temele, asta nu inseamna ca ai renuntat sa o ironizezi. Insa acum ratusca cea urata s-a transformat intr-o adevarata bomba sexy. Iar tie iti pare rau ca ai fost rautacios cu ea in adolescenta.

Endnotes:
  1. femei: https://www.cosmopolitan.ro/tu-cu-tine/5-tipuri-de-femei-pe-care-barbatii-le-evita-1763641
  2. tipuri de femei: https://sfatulparintilor.ro/problemesex/sfaturi-sex/10-tipuri-de-femei-pe-care-barbatii-le-ocolesc/
 

Vizualizări: 2599
 

Cuvinte cheie: , , , , ,