Shop
Ultimele 100 de articole

Fructul minune care poate invinge cancerul

13 februarie 2016, , Vizualizări:
graviola cancer

Cancerul este una dintre cele mai rele si mai intalnite boli ale acestui secol si afecteaza, in diferite stadii ale varstei, aproape 1 din 3 oameni. Este bine cunoscut faptul ca o cauza comuna a diferitelor forme de cancer este alimentatia necorespunzatoare ceea ce inseamna ca modalitatea cea mai indicata de prevenire a lor este o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos.

Cum, de multe ori, tratamentele anticancerigene ii lasa pe pacienti sleiti de energie oamenii apeleaza la medicina alternativa.

Natura are o multime de raspunsuri pentru diverse afectiuni, inclusiv cand este vorba despre cancer, graviola care, potrivit unor certatatori, este de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia, cand este vorba de neutralizarea agentilor cancerigeni.

Componentii chimici din graviola sunt foarte puternici si ar trebui preferanti oricaror medicamente pentru tratarea unor forme de cancer. Lupta cu cancerul cu ajutorul plantelor pe are natura ti le pune la dispozitie. Iata ce spun oamenii de stiinta despre proprietatile miraculoase ale graviolei.

1. Cancer pancreatic

Aceasta este una dintre cele mai periculoase forme de cancer. Insa studii recente au demonstrat ca agentii activi din graviola inhiba dezvoltarea tumorilor canceroase ceea ce ar putea determina aparitia unor noi medicamente care sa aiba la baza compusii chimici ai fructului.

Sursa: Departamentul de Biochimie si Biologie Moleculara, Omaha.

 

 

2. Cancerul de piele

Studiile pe cobai au demonstrat beneficiile graviolei in combaterea cancerului de piele. Cercetarile au aratat potentialul extraordinar al fructului in distrugerea agentilor cancerigeni care duc la cancerul de piele.

Sursa: Facultatea si stiinta sanatatii, Universitatea Putra, Malaezia.

3. Celule cancerigene

Cercetarile in laborator au scos la iveala abilitatile graviolei de a impiedica dezvoltatea celulelor cancerigene.

Sursa: Universitatea din West Lafayette, Facultatea Farmaceutica.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.