by Sfatul Parintilor | 19/07/2017 22:37
Multora dintre noi ni se întâmplă să nu fim fani legume. Mai ales dacă nu sunt făcute împreună cu carne, care să le dea gust. Ceea ce nu este bine pentru sănătatea noastră, întrucât ar trebui să reducem cantitatea de carne.
Sparanghelul are o aromă puternică. El merge bine cu busuioc, mărar, maghiran, muștar, nucșoară, oregano, rozmarin şi tarhon.
Sfecla are un gust un pic dulce. Pentru ea am putea folosi condimente picante şi multe ierburi: busuioc, chimen, arpagic, cuișoare, coriandru, mărar, ghimbir, salvie, cimbru și tarhon.
Broccoli este foarte versatil. Poţi alege orice gust îţi place şi nu ai cum să greşeşti. Cel mai adesea se găteşte împreună cu busuioc, arpagic, mărar, usturoi, ghimbir, maghiran, oregano, ardei iute, rozmarin, salvie, tarhon şi cimbru.
Citeste continuarea pe GASTROPEDIA.RO[1].
Source URL: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/alimentatie-sanatoasa/cum-sa-asezonezi-legumele-cu-condimentele-corecte/
Copyright ©2024 Sfatulparintilor.ro unless otherwise noted.