9 sfaturi sa mananci sanatos la orice restaurant - Pagina 3 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

9 sfaturi sa mananci sanatos la orice restaurant

restaurant - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

7. Planifica in avans
Daca stii ca iti vei face de cap, din punct de vedere alimentar vineri seara atunci cand te intalnesti cu prietenii, mananca mai putin joi si vineri dimineata. Asa te vei putea bucura de alegerile tale alimentare fara sa te simti vinovat mai tarziu. Tocmai de aceea este bine sa planifici din timp si sa te bucuri cand iei cina.

 

 
8. Atentie la zahar
Cu alte cuvinte, nu lua si bauturi pline de calorii si un desert urias. Alege doar unul dintre cele doua si bucura-te de el. Bea un concktail si doar atat. Ori poate trateaza-te la finalul cinei cu o inghetata insa uita de bauturile alcoolice sau de alimentele prajite. Adica te poti bucura de ceea ce iti place fara sa exageri si fara ca a doua zi sa te trezesti cu dureri de cap ori de stomac.

 

 
9. Pune intrebari
Daca vrei sa eviti alergenii precum lactatele ori glutenul sau daca vrei sa stii cum a fost preparat un anumit produs nu-ti fie teama sa intrebi. Trebuie sa faci cele mai inteligente alegeri din punct de vedere alimentar si este nevoie sa iei decizii in cunostinta de cauza, asa ca nu lasa timiditatea sa-ti stea in cale.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 11/08/2015