Familie-Părinţi/Alimentatie sanatoasa

5 alimente care omoara natural celulele canceroase din corp

alimente sanatate cancer - sfatulparintilor.ro -pixabay_com

Intr-o lume in care aproape ca suntem bombardati cu tot felul de substante chimice, este normal sa cautam cele mai bune solutii care sa contracareze poluarea, sa lupte cu radicalii liberi si sa intareasca sistemul imunitar.

Cercetatorii au descoperit ca in organismul uman exista o molecula – TIC 10 – care activeaza o proteina ce ajuta corpul sa lupte impotriva celulelor canceroase si sa suprime dezvoltarea tumorilor.

 

Iata 5 alimente care ajuta organismul sa inhibe in mod natural dezvoltarea tumorilor.

 

 

1. Turmeric

Curcuminul are nenumarate beneficii, gratie antioxidantilor puternici pe care ii contine. Efectele sale benefice au o sfera larga de actiune asupra mai multor boli, fara efecte secundare. Un studiu realizat la Munchen releva faptul ca turmericul inhiba formarea metastazelor.

 

 

 

 

2. Struguri si Resveratrol

Resveratrolul nu numai ca este un antioxidant foarte puternic, insa el reduce degenerarea celulelor. Resveratrolul care se gaseste in struguri ajuta la reducerea dezvoltarii celulelor canceroase si precanceroase.

 

 

Stiai ca sucul de graviola are efecte terapeutice remarcabile in prevenirea si tratarea cancerului? Afla detalii si comanda si tu aici[1].

suc de graviola[2]

 

 

 

3. Ceaiul verde

Catehina din ceaiul verde este o substanta flavonoida uimitoare. Ea blocheaza dezvoltarea tumorilor si necrozelor si interfereaza cu o substanta chimica ce duce la inflamarea celulelor din muschi si vasele de sange.

 

4. Rosiile

Carotenoidele si licopenul din rosii sunt cele mai interesante substante care ajuta corpul uman. Ele produc in organism mediatori chimici care reduc inflamatiile.

 

 

5. Fructe si legume proaspete

Indiferent ce fructe si legume consumam, daca sunt proaspete ele aduc organismului o multime de beneficii. Incepand de la substantele care inhiba dezvoltarea inflamatiilor, fructele si legumele contribuie simtitor la reducerea celulelor cancerigene, in special in cazul cancerelor de colon.

 

 

Stiai ca sucul de graviola are efecte terapeutice remarcabile in prevenirea si tratarea cancerului? Afla detalii si comanda si tu aici[3].

suc de graviola[2]

Tu consumi vreunul din alimentele de mai sus?

Endnotes:
  1. aici: http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/servicii-medicale-pentru-sanatatea-familiei/efectele-miraculoase-ale-sucului-de-graviola-pentru-sanatatea-ta/
  2. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2013/12/img_3003.png
  3. aici: http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/servicii-medicale-pentru-sanatatea-familiei/efectele-miraculoase-ale-sucului-de-graviola-pentru-sanatatea-ta/
 

Vizualizări: 146770
 

Cuvinte cheie: , , , , , ,