Sfatulparintilor.ro

Urari de Craciun. 100 de mesaje de Craciun pentru iubit/iubita, familie si prieteni

Urari de Craciun

Craciunul bate la usa. Ai aici cele mai frumoase 100 de urari de Craciun pentru familie, prieteni si iubiti. Inspira-te!

Urari de Craciun pentru iubit/iubita

Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte, asa ca m-am trezit cu tine. Craciun fericit, iubitul meu!

***

Ori de cate ori petrec timp departe de tine, imi pare ca e timp irosit. Tu dai inteles zilelor vietii mele. N-as putea sa-mi petrec sarbatorile de iarna nicaieri altundeva decat langa tine. Noi doi, multa zapada, ascultand colinde… Nu e nimic mai imbietor.

***

In noaptea de Craciun vreau sa vad o gramada de stele, nu pe cer, nici pe brad, ci in ochii iubitei mele. Craciun fericit, iubita mea!

***

Ce e dragut la acest Craciun nu este nebunia cumparaturilor, nu este bucuria de a primi cadouri, ci faptul ca imparti totul cu persoana pe care o iubesti. Hai sa ne bucuram impreuna de acest Craciun! La multi ani!

***

Sa ne pierdem printre globuri si beteala, sa alergam prin ninsoare ca niste copii, sa ne ingropam in cadouri si sa ne iubim ca doi nebuni… de Sarbatori!

***

In noaptea de Craciun oamenii vor uita de imperfectiunile celorlalti, le vor ierta greselile si isi vor aminti cat de importanti sunt unii pentru altii si cat se iubesc. In noaptea de Craciun toti vor fi ca noi doi.

***

De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun!

***

Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte baiat din lume si acum te voi avea in sfarsit!

***

Hei, ce faci? Eu te intampin cu mult zambet si cu un pahar de vin, ca sa avem Craciun voios, ca nimic nu-i mai frumos, ca o zi de sarbatoare, cand mai vrei si o ninsoare, calda si cu voie buna, ca o frumoasa cununa, pasnica si cu surprize, pline de multe reprize. Craciun Fericit!

***

Sarbatorile vin, se-mpodobesc brazii, se pregatesc mese si colinde, iar eu ma pregatesc sa dezvalui lumii ingerul ce traieste-n viata mea. Sa ai Sarbatori Fericite impreuna cu mine, inger scump!

Urari de Craciun pentru iubit/iubita -CONTINUARE

Craciunul sa-ti aduca cele mai frumoase amintiri si sa fiu si eu in ele! Te iubesc! Craciun fericit!

***

Sa ninga cu dragoste, Sa ninga cu fericire, Sa ninga cu iubire si pace, Sa ninga tot anul cu armonie, Sa va umple sufletul de dragoste si bucurie!

***

Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si in anii urmatori!

***

Te astept sub vasc! Craciun fericit! Te iubesc!

***

Te ador atat incat uneori mi-e frica sa nu fie Dumnezeu gelos dar de Craciun am inteles ca n-am nici un motiv sa fiu nelinistit. Dumnezeu este dragostea insasi si tu l-ai adus in inima mea! ***

***

Magia Sfantului Craciun sa te cuprinda si sa te poarte pe aripile sale pana ai sa atingi cu degetele bolta cereasca si ai sa culegi un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inima ta. Craciun fericit!

***

Te iubesc ca pe un inger, nu ca sa primesc ceva in schimb, ci doar pentru fericirea ta. Mi-am gasit fericirea si satisfactia desavarsita in menirea mea.

***

Fie ca de acest Craciun sa-ti dai seama cat de mult de iubesc! Craciun fericit!

***

Pentru o lume intreaga esti o singura persoana. Dar pentru mine esti o lume intreaga. Craciun fericit, iubirea mea!

***

De Craciun cerul si pamant sunt pline de stele la fel ca si privirea dulce a iubitei mele, de Sarbatori toti sunt buni si plini de dragoste la fel ca si inima ta, de Craciun n-as putea sa-mi doresc un cadou mai minunat pentru mine decat… pe tine!

Te mai poate interesa: Urari de Craciun: Cum sa spui CRACIUN FERICIT in 55 de de limbi

Urari de Craciun pentru familie

In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

***

In aceasta perioada a credintei, a timpului petrecut in familie, adevaratul spirit al Craciunului sa va cuprinda pe toti si sa va umple inimile de bucurie. Sa aveti un Craciun fericit si un an nou binecuvantat.

***

Sarbatorile Craciunului si Anului Nou sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate.

***

Urarile mele speciale se indreapta catre voi. Sa aveti un Craciun binecuvantat, iar Isus sa va trimita abundenta si prosperitate!

***

In magica seara de ajun mii de ingerasi sa va inconjoare, ca in basmele copilariei noastre, cu fulgi mari la geam, cu mireasma bradului si aroma prajiturelelor din cuptor, clinchetul copilasilor cu par balai sa va imbalsameze casa, cadouri frumoase sa va astepte cuminti sub brad si dragostea sa va umple sufletul. Craciun Fericit.

***

Colinde, prajituri, munti de cadouri. Dar Craciunul inseamna mai mult decat atat! Inseamna speranta, dragoste, credinta! Fie ca toate acestea sa se regaseasca in inima ta! Craciun fericit!

***

Una dintre bucuriile Craciunului este sa te gandesti la persoanele speciale din viata si tu esti una dintre acele persoane minunate! Sa ai un Craciun fericit!

***

Craciunul este despre trecut, prezent si viitor. Sa ai pace in inima, dragoste si bucurie! Sarbatori fericite!

***

Se zvoneste ca pe seara,

Cineva o sa apara,

Pe furis pe la balcon,

Pe fereastra sau pe horn,

Vine, vine Mos Craciun

Sa-ti vesteasca un an bun!

***

In aceasta perioada vezi totul cu ochi de copil. Bucura-te de tot ce iti aduce Craciunul. Sarbatori fericite!

Urari de Craciun pentru familie – CONTINUARE

Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc multa sanatate, fericire si numai impliniri sa-ti aduca noul an!

***

Celebram miracolul Nasterii si iti doresc ca inima si casa ta sa se umple de iubire, pace si bucurie. Sarbatori binecuvantate! La multi ani!

***

In murmurul tainic al colindelor de Craciun sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. La Multi Ani!

***

Cel mai frumos cadou de anul acesta este ca putem fi impreuna de Craciun. Abia astept sa ajung acasa! Va iubesc!

***

Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

***

Ce poate fi mai frumos decat sa deschizi cadourile, sa mananci bine si sa asculti muzica de Craciun? Sa faci toate acestea impreuna cu familia si prieteni! Craciun fericit!

***

Sub cetina din brad, in casa, Un dar, o mica bucurie. Si chiar de nu va fi sa fie, Nu te intrista, Primeste aceste ganduri, Ca dar din partea mea !

***

Fie ca acest Craciun sa contribuie la incheierea unui an bun, iar Anul care vine sa fie plin de speranta si bucurie!

***

Bradul asta verde mare, parca nu mai are stare si-as mai vrea sa dau ceva dar te-astept pe dumneata, sa-mpartim un cadouas, ca de tu ai fost om harnic, Mos Craciun va fi iar darnic, dar de nu ai fost cuminte Mos Craciun o sa te uite!

***

Pe an ce trece, parca uitam care este adevarata insemnatate a Craciunului. Nu-i mai multumim lui Hristos ca s-a nascut pentru noi. Sa il primim in inimile noastre anul acesta! Sarbatori binecuvantate!

Urari de Craciun pentru familie – CONTINUARE

Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea si speranta de care ai nevoie! Craciun fericit!

***

Lumina ce o vezi pe geam nu e de pe strada, e o stea plina de farmec care vine sa te vada, dar sa nu te mai ascunzi, ca altfel iar o sa o-nfunzi! Sa nu crezi ca e sfarsitul lumii asa cum zic toti nebunii, crede doar ce tie-ti place si exact ce te atrage. Poate doar ai fost cuminte si-ti trimite Mosul daruri sfinte!

***

A mai trecut un an… Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit… Fii mandru ca ai ramas acelasi suflet cald. Craciun fericit!

***

In cupa de cristal a Craciunului adaug o picatura de bunatate si liniste astfel incat magia Sfantului Craciun sa te plimbe pe voalul credintei si a bucuriei ca s-a nascut pentru noi Iisus Cristos.

***

Sarbatoreste minunea Nasterii mantuitorului si bucura-te de Sarbatori asa cum se cuvine. Craciun fericit!

***

Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

***

Sa ai un Craciun Fericit si sa traiesti in Sarbatoare, sa-ti miroasa a brad in casa si a bani in buzunare!

***

Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesnic Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!

***

Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inima de lemn. Fie ca sfanta sarbatoare sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si gand. Sarbatori fericite.

***

E timpul sa inchizi ochii si sa-ti amintesti de Craciunul copilariei tale. E timpul sa-ti amintesti cum stateai cu nasul lipit de geam incercand sa-l vezi pe Mos Craciun.

Urari de Craciun pentru familie – CONTINUARE

Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatate, belsug si fericire!

***

Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

***

Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

***

Fie ca fulgii de zapada sa cada usor peste inima voastra si sa va aline dorul de mine. Un Craciun plin de bucurii!

***

Dragii mei parinti, voi mi-ati luminat viata si mi-ati aratat drumul cel bun! Va multumesc din suflet pentru sfaturi si pentru dragostea pe care mi-ati oferit-o! Sarbatori magice!

***

Craciun fericit pentru cei mai buni parinti din lume! Va multumesc ca ati fost alaturi de mine de fiecare data cand am avut nevoie. Craciun fericit, mama si tata!

***

M-ati tinut de mana si m-ati invatat cum sa impodobesc primul meu pom de Craciun. Astazi decorez bradul si mi-as fi dorit sa fiti langa mine. Va urez din suflet Craciun fericit!

***

Va doresc ca sarbatorile sa fie presarate cu bucurii, implinire sufleteasca, liniste si sanatate. Va multumesc ca existati si ca imi sunteti alaturi, mama si tata!

***

Un gand bun, o inima curata, un zambet pe a voastra fata, vorbe de duh si pace in suflet este tot ce va doresc de sarbatori si in anul care vine!

***

In pragul sarbatorilor de iarna, sa aveti in casa bogatie, bunastare, pace in suflet si sanatate. Craciun fericit!

Nu rata nici: Craciun fericit! Cele mai frumoase 100 felicitari de Craciun pentru cei dragi!

Urari de Craciun pentru prieteni

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

***

Ghirlande si decoratiuni peste tot. Miroase a cozonac si se aud colinde. E semn ca vine Craciunul. Sarbatori cu bine sa ai!

***

Pe la ferestre cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, bradul e impodobit, mosul e din nou grabit, peste tot e bucurie si Craciunul iarasi vine. Sarbatori fericite!

***

De acest Craciun nu uita sa numeri binecuvantarile de care ai avut parte tot anul. Multumeste-i lui Dumnezeu pentru ce ai primit. Craciun fericit si La multi ani!

***

Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine. Sa va fie casa, casa, cu bucate noi pe masa, Mos Craciun cu sacul plin, drumu-n viata cat mai lin.

***

Mosul sa-ti aduca tot ce-ti doresti. Casa sa-ti fie pline de pace si bucurie. Iar Domnul sa-ti dea binecuvantare si abundenta! Craciun fericit si La multi ani!

***

Sarbatorile cand vin,

Sa va fie cosul plin,

Sa aveti pe saturate,

Casa plina, sanatate,

Punga sa geama de bani,

Mult noroc si La multi ani!

***

Ganduri bune iti trimit. Fie ca acest Craciun sa-ti aduca binecuvantarile si minunile de care ai nevoie. Sarbatori fericite!

***

Traieste in culori de Craciun! Fii gazda colindelor care ne readuc sfintenia de alta data…

***

Un prieten ca tine face Craciunul special. Nimic nu ma face mai frumos acest Craciun decat faptul ca vei fi alaturi de noi. Abia astept sa ne revedem!

Urari de Craciun pentru prieteni – CONTINUARE

Tata Iubitor, ajuta-ne ca de Craciun sa ne reamintim de Nasterea Lui Iisus, si sa spunem si altora, cu ajutorul colindelor; sa vorbim despre bucuria pastorilor, despre inchinarea celor 3 intelepti; sa inchidem usa sentimentelor de ura si sa o deschidem pe cea a iubirii. Craciun Fericit!

***

Sa ai drumurile linistite si sa ajungi cu bine la ai tai. Craciun fericit, prieteni drag!

***

Magia sarbatorilor albe sa vina la voi cu multe cantece calde si sa va dea si multi bani, ca doar asa veti avea mai multi ani, ca doar de saracie, frica mi-e si mie, si Mosul sa va iasa in cale, cu la fel de multe parale, iar eu de-l voi intalni de la mine l-oi goni, ca de vine iar sarac, am sa-i vin si eu de hac

***

Acest Craciun sa-ti aduca zambetul pe buze. Craciun fericit alaturi de familia ta! La multi ani!

***

Credinta face orice posibil, speranta ne da putere sa continuam, dragostea face ca orice sa fie frumos. De Craciun, va urez sa le aveti pe toate! Craciun Fericit si Sarbatori Fericite!

***

Acest Craciun sa-ti alunge tristetea si sa-ti stearga lacrimile. Noul an sa-ti aduca bucurii pe masura sufletului tau bun. Craciun fericit!

***

Uite-un drum, e prin zapezi, dungi de sanie tu vezi, clinchete de clopotei, iar te-ai mai mirat de ei! Este Mosul, cum sa-ti spun, care vine in Ajun si aduce cadoase, la fetite dragalase, dar si la cativa baiati daca sunt un pic isteti

***

Craciun fericit alaturi de toti cei dragi tie. Un an nou prosper!

***

L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

***

Iti trimit cele mai calde imbratisari si urari de bine. Craciun fericit! La multi ani!

Urari de Craciun pentru prieteni – CONTINUARE

Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma. Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani”

***

Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi insuflet, sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

***

Mosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare data, lasa-n fiecare poarta fericire, bucurie, sanatate pe vecie! CRACIUN FERICIT!

***

Farmecul zilelor de Craciun sa te insufleteasca si sa-ti lumineze toata fiinta! Bucura-te de adevarata semnificatie a acestei sarbatori alaturi de toti cei pe care ii iubesti!

***

Sfintele Sarbatori de Craciun sa va aduca fericire cata poate mosul sa duca, bucurie, cat pot spiridusii sa care si multa dragoste, cat pot renii sa zboare!

***

Draga Mos Craciun, de Sarbatori nu-mi doresc decat lista ta cu baietii si fetele dragute!
Craciun Fericit si Sarbatori Fericite!

***

Sfintele Sarbatori ale Craciunului si Noul An sa va aduca, bucurie in case, mult noroc si sanatate alaturi de cei dragi! La multi ani!

***

Cu mult drag ne gandim la voi, acum in preajma sarbatorilor. Va doresc din tot sufletul, Sarbatori Fericite, toate dorintele sa vi se implineasca!

***

Stralucirea stelei de Craciun sa va lumineze inimile, iar in sufletele voastre sa se oglindeasca lumina calda a lumanarilor. Craciun fericit va doreste …

***

Fie ca fulgii de zapada sa cada usor peste inima voastra si sa va aline dorul de mine. Un Craciun plin de bucurii!

Urari de Craciun pentru prieteni – CONTINUARE

Un gand bun, o inima curata, un zambet pe a voastra fata, vorbe de duh si pace in suflet este tot ce va doresc de sarbatori si in anul care vine!

***

La multi ani cu sanatate / Sa aveti belsug, de toate / Bucurii si nestemate / Acum si pe mai departe.

***

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, iti doresc o vacanta plina de liniste, odihna, pace sufleteasca si implinire. Fie ca de Craciun sa ti se indeplineasca toate dorintele, iar anul nou sa te surprinda alaturi de cei pe care ii iubesti.

***

Anul care vine sa iti aduca speranta unui nou inceput, energia necesara pentru a-ti implini toate obiectivele, intelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ti le ofera si pe acel cineva care sa te faca sa zambesti.

***

Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si mult noroc in viitor! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa!

***

Credinta, speranta, un nou inceput, iubire, cadouri, prieteni adevarati… sunt doar cateva din lucrurile pe care iti doresc sa le ai de Craciun!

***

Lovite-ar trenul fericirii, trasnite-ar fulgerul iubirii, cade-ti-ar in cap un sac cu bani si un bilet cu LA MULTI ANI! Craciun fericit!

***

„Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!”

***

Scoala s-a terminat si ne cam plictisim acum, noroc ca avem telefonane si ne dam mesaje de Craciun!

***

Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie, sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI!

Imagine de Eak K. de la Pixabay

Exit mobile version