Shop
Ultimele 100 de articole

Testul OCHILOR. Alege un model si afla cum esti

15 martie 2017, , Vizualizări:
Cum ai ochii? Priveste imaginea de mai sus si alege modelul care se potriveste cel mai bine cu ochii tai. Afla ce dezvaluie ochii despre tine, in functie de modelul ales.

Modelul 7 de ochi

Esti o persoana neinfricata, energica si pasionala. Nu e nimic subtil cu tine, fie urasti, fie iubesti lucrurile. Iei deciziile repede, desi poti fi foarte nervos cateodata. Nu vrei, insa, sa-ti arati slabiciunile si totul, la tine, trebuie sa fie la standard inalt.

 

 

Modelul 8 de ochi

Esti o persoana excentrica, ai obiceiuri neobisnuite, iar ceilalti te pot crede un “ciudat”. Faci lucrurile asa cum crezi tu ca este mai bine, fara sa respecti vreo regula sau traditie. Nu te ascunzi, te arati lumii exact asa cum esti si le razi in nas celor care te judeca. Ba chiar ti-ar placea ca toata lumea sa fie ca tine. Te bucuri din plin ca esti nonconformist.

 

 

Modelul 9 de ochi

Esti o persoana intuitiva, care isi da seama imediat despre felul de a fi al cuiva. Despre tine nu dezvalui foarte multe. Le arati doar ce vrei tu sa se stie. Insa pe ceilalti ii cunosti dupa expresiile faciale sau tonul vocii. Iti dai seama imediat cand te minte cineva si  cand incearca sa te manipuleze.

 

Sursa + foto: truthinsideofyou.org

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.