Shop
Ultimele 100 de articole

Testul OCHILOR. Alege un model si afla cum esti

15 martie 2017, , Vizualizări:
Cum ai ochii? Priveste imaginea de mai sus si alege modelul care se potriveste cel mai bine cu ochii tai. Afla ce dezvaluie ochii despre tine, in functie de modelul ales.

Modelul 4 de ochi

Esti o persoana careia ii place sa filosofeze. Iti place sa despici firul in patru, sa analizezi totul in profunzime si de multe ori esti pierdut in gandurile tale. Vezi viata ca pe un puzzle si vrei sa-i aranjezi piesele si sa intelegi sensul lucrurilor care ti se intampla in viata.

 

 

Modelul 5 de ochi

Esti o persoana misterioasa. Nici tu nu te cunosti prea bine, asa ca n-au rost pretentiile ca altii sa te stie. Esti un amestec de lucruri contradictorii, iti schimbi foarte des starea de spirit. Nu le prea dai celorlalti sansa de a te cunoaste mai bine. Esti genul de persoana care spune putine cuvinte si cu actiuni confuze. Preferi sa analizezi foarte bine persoana pe care o primesti in viata ta.

 

 

Modelul 6 de ochi

Esti o persoana sensibila, care observa totul si nu uita nimic. Chiar si cele mai prostesti lucruri te supara si poti trece foarte usor de la lacrimi la ras si invers. Pentru ca nu vrei ca oamenii sa stie ca esti vulnerabil, iti pui o armura de netrecut. Esti foarte abil in a anticipa lucrurile si stii sa contracarezi un posibil atac.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.