Shop
Ultimele 100 de articole

Semnificatia culorilor in feng shui

16 aprilie 2019, , Vizualizări:
culori feng shui - sfatulparintilor.ro - flickr_com

7. Roz – element de foc: Blandete, dragoste, liniste

Rozul este culoarea universala a dragostei si este folosita in feng shui pentru a linisti atmosfera in orice spatiu. Rozul are o vibratie delicata, linistitoare, care poate fi folosita atat in dormitor, cat si in baie.

 

 

8. Gri – element de metal: Claritate, detasare, neutralitate

De multe ori spunem despre gri ca este o culoarea plictisitoare, insa in feng shui este foarte sofisticata. Ea aduce o energie aparte in orice incapere, asa ca trebuie folosita cu grija. Pot beneficia din plin de culoarea gri peretii de Vest (creativitate), Nord Vest (ajutor din partea oamenilor) si Nord (cariera).

 

 

9. Negru – element de apa: Infinit, necunoscut, absorbtie

Culorea noptii, a apelor adanci si a vidului universal, negrul aduce in feng shui putere si delimitari stricte. Nu este indicat sa folosesti negru in sud (unde trebuie element de foc), in camerele copiilor, la intrarea in casa, in bucatarie si in sufragerie.

 

 

10. Alb – element de metal: Inocenta, prospetime, inceputuri

In feng shui, albul este culoarea puritatii, a inocentei, care – de altfel – contine toate celelalte culori. Asa se si explica energia vibranta a unui loc in totalitate alb.

 

 

11. Maro – element de lemn: Putere, stabilitate, energie

Culoarea maro este foarte populara in ultima vreme, ca element de feng shui. Ea are o energie aparte, asociata cu puterea, stabilitatea si energia vibranta. Poti folosi maroul pe Est (sanatate), Sud-est (bani), Sud (faima).

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu