Familie-Părinţi/Actualitate

Semnificatia alunitelor de pe fata ta. Ce mesaje au acestea in functie de locul in care apar

Semnificatia alunitelor de pe fata

Potrivit Almanahului chinezesc Tung Shu, alunitele[1] pe care oamenii le au pe fata au o anumita semnificatie.

Semnificatia alunitelor de pe fata ta. Compara-ti fata cu diagrama de mai jos si afla ce numar iti corespunde.

semnificatie alunite[2]

Pozitiile 1-3

In copilarie esti rebel, spirit liber. Esti creativ si lucrezi foarte bine daca ti se da mana libera. Te descurci mult mai bine in postura de antreprenor decat in cea de angajat.

Pozitia 4

Esti o persoana impulsiva, cu o personalitate exploziva. Ai tendinta sa fii certaret, insa nu tii dusmanie. Daca ai cum sa-ti scoti aceasta alunita, vei deveni mai calm dupa ce o indepartezi.

Pozitia 5

Te bucuri de prosperitate in aceasta viata, insa muncesti din greu pentru a o obtine. Ai grija cui spui despre veniturile tale, caci sunt multe persoane invidioase. Fii atent si la cei care iti promit venituri substantiale in tip scurt. Urmeaza-ti instinctele si nu te increde in oricine. Nu lasa pe nimeni sa-ti gestioneze finantele.

Pozitia 6

Esti o persoana creativa, cu inclinatii artistice. Urmand aceasta cale poti avea faima si succes. Asculta-ti inima si alege alte cai decat cele conventionale. Succesul vine doar daca esti suficient de curajos.

Pozitia 7

Familia largita iti poate aduce neplaceri si suferinta. Lamureste orice diferend ai avea cu membrii familiei si treci mai departe, daca vrei sa ai mintea limpede.

Pozitia 8

Situatia financiara va fi mai mereu sub semnul intrebarii pentru ca ai tendinta sa cheltui mai mult decat iti permiti. Esti tentat de jocurile de noroc unde poti pierde mici averi.

De asemenea, iti place sa flirtezi cu persoanele de sex opus si sa ai un comportament sexual care ti-ar putea aduce necazuri.

Pozitia 9

Este recomandat sa scapi de aceasta alunita caci iti poate aduce o multime de probleme in plan sexual.

Pozitia 10

Esti o persoana norocoasa. Iti plac familiile numeroase, asa ca vei avea multi copii si nepoti. Cei apropiati te vor ajuta atat material, cat si emotional.

Pozitia 11

Ai tendinta sa fii bolnavicios. Este o idee buna sa indepartezi aceasta alunina, mai ales daca este mare si inchisa la culoare.

Pozitia 12

Esti o persoana echilibrata. Nu vei fi foarte bogata, insa vei trai viata din plin, intr-o casa frumoasa alaturi de o familie iubitoare.

Femeile cu o alunita in aceasta pozitie sunt foarte norocoase.

Pozitia 13

Relatia cu copiii nu este imbucuratoare. Nu prea ai ce sa faci decat sa inveti lectia tolerantei.

Pozitia 14

Esti vulnerabil la alimente si te poti confrunta cu multe alergii. Sau poate ca esti mancacios si asta iti aduce necazuri.

Pozitia 15

Esti tot timpul in miscare, tot timpul renovezi si redecorezi casa. Iti plac lucrurile noi si nu esti foarte fericit daca ramai mult timp intr-un loc. Iti plac calatoriile si esti un fin observator.

Pozitia 16

Este recomandat sa fii atent la ce mananci, dar si la viata amoroasa. Acestea sunt cele doua mari probleme din viata ta. Ai tendinta sa iei mult in greutate, ceea ce te duce in pragul depresiei, dar si sa te implici in relatii cu mai multe persoane, ceea ce te va stresa la maximum.

Pozitia 17

Esti o persoana activa din punct de vedere social si esti un bun comunicator. Ai tendinta sa fii incapatanat, ceea ce nu-ti va crea o reputatie foarte buna. Cand ceilalti nu te vad asa cum vrei tu, iti poate scadea stima de sine.

Pozitia 18

Esti tot timpul in miscare, calatoresti peste mari si tari. Atentie cand traversezi ape mari.

Pozitia 19

Ai noroc la bani si la prieteni buni. Nu este indicat sa scoti aceasta alunita, chiar daca te face sa cazi repede in plasa sexului opus. Fii precaut daca vrei sa n-ai probleme in amor.

Pozitia 20

Ori esti foarte norocos, ori foarte ghinionist. Viata ta se desfasoara la extreme. Esti inteligent si talentat, insa asta nu-ti foloseste intotdeauna. In istorie vei ramane fie ca un suflet mare, fie ca un tiran.

Pozitia 21

Este o alunita buna care semnifica faima si recunoastere.

Pozitia 22

Poti deveni superstar intr-un domeniu sportiv. Esti o persoana puternica si autoritara, asa ca poti fi la fel de bine si seful unei companii.

Pozitia 23

Esti o persoana inteligenta cu un spirit al supravietuirii foarte dezvoltat. Esti activ pana la o varsta inaintata si vei avea tot timpul alaturi prietenii si familia.

Pozitia 24

Vei cunoaste faima si succesul de la varste fragede. Este recomandat sa economisesti caci norocul nu-ti va surade pana la adanci batraneti.

Pozitia 25

Te bucuri de noroc si prosperittae, insa este recomandat sa fii atent la excese. Traditionalismul te ajuta sa duci o viata imbelsugata.

Sursa: seenox.org

Endnotes:
  1. alunitele: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/sanatate-fizica-si-mentala/semnificatia-misterioasa-a-alunitelor-ce-soarta-ai-in-functie-de-asta/
  2. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2016/07/semnificatie-alunite.jpg
 

Vizualizări: 88594
 

Cuvinte cheie: , , , ,