Familie-Părinţi/Actualitate

Se deschide portalul 999! De ce 09.09.2019 e o zi puternica si luna septembrie este speciala?

Luna septembrie a inceput si aduce cu ea o energie puternica, atat din punct de vedere astral, cat si din punct de vedere numerologic. Septembrie, a 9-a luna a anului, are vibratia numarului 9, al definitivarii creatiei. Din punct de vedere numerologic, 9 reprezinta intregul, finalul unui ciclu.

De asemenea, data de 9 septembrie 2019 este una foarte puternica. Deschiderea portalului energetic 999 pe care nu l-am experimentat de ceva vreme, presupune mai mult magnetism, mai multa intelepciune, mai multa actiune, mai multe oportunitati.

Vibratia numarului 9 presupune incheierea unui ciclu si deschiderea altuia, presupune regenerarea, reintoarcerea la origini. Pot aparea furtuni la orizont, dar cum actionezi in fata lor depinde de tine. Pot aparea suisuri, coborasuri, pot aparea intrebari la care n-ai raspunsuri. Iar tot ce trebuie sa faci este sa te dezvolti, sa devii mai puternic, sa mergi mai departe pe drumul tau.

Luna septembrie aduce lectii, daruri, provocari. Toate menite sa te ajute ca sa-ti gasesti sensul.

Iata ce iti aduce luna septembrie, in functie de numarul tau personal (cifra destinului). Cum se calculeaza afli aici.

Numarul personal # 1

Cel mai probabil, ai avut pana acum un an cu noi inceputuri si cu schimbari care te-au dus intr-o noua directie. Lasa-ti originalitatea sa straluceasca, scoate la lumina sinele adevarat. Ai increde in propriile instincte si nu urma multimea. Luna septembrie este probabil sa-ti aduca si mai multe perspective. Continua sa faci pasi mici inainte pe calea pe care te simti cel mai bine si vei vedea si progresele. De asemenea, se anunta o luna buna si din punct de vedere profesional. Nu cobori stacheta!

Numarul personal # 2

Cel mai probabil, ai avut pana acum un an dual. Poate ca te-ai simtit confuz in dorintele tale. Fie ca e vorba de cautarea unui partener de cuplu, fie ca vorbim de afaceri, ai avut indoieli. In aceasta luna septembrie, insa, pare ca ai mai multa claritate. Poti incerca sa pui in aplicare un plan. Iesi in oras mai des, intalneste oameni noi, fa-ti prieteni, cunostinte, o retea de cunostinte care te poate ajuta la un moment dat. In dragoste este un moment perfect sa incetinesti ritmul si sa vezi ce ti s-ar potrivi cu adevarat. Abia apoi sa pornesti in cautarea unui partener romantic.

Numarul personal # 3

Cel mai probabil, ai avut multe lectii de invatat pana acum. Dar cele mai importante dintre ele sunt legate de exprimarea de sine, de comunicarea propriilor ganduri si idei. Daca, totusi, mai ai ceva pe suflet, luna septembrie pare un moment perfect sa marturisesti. Energiile acestei perioade iti vor oferi suportul pentru eliberarea de credinte sau emotii vechi, care nu-ti mai sunt benefice. De asemenea, aceasta luna septembrie iti va permite sa incepi proiecte noi in cariera. Daca simti nevoia sa calatoresti sau sa te retragi undeva, fa-o!

Numarul personal # 4

Cel mai probabil, misiunea acestui an este sa recuperezi pierderile din trecut, mai ales daca este ceva legat de casa si familie. Septembrie poate fi luna perfecta pentru a vindeca rani vechi ale familiei sau pentru a crea granite sanatoase, daca simti ca se profita de tine. Pare, de asemenea, un moment prilenic sa-ti redecorezi casa in scopul de a aduce mai multa pace si iubire. Sau sa incepi cateva lucrari de mentenanta si reparatii. Lasa-te ghidat de energiile puternice ale acestei luni pentru a face fata oricaror emotii persistente, in special in ceea ce priveste familia sau copilaria.

Numarul personal # 5

Cel mai probabil, anul acesta ai avut de schimbat multe atitudini si credinte. Dar nu ai terminat! Ai inca de lucru, iar septembrie este o luna extrem de creativa, deci actioneaza diferit, nonconformist, altfel decat ai facut-o pana acum. Iesind dintr-o rutina cu care ai fost obisnuit, poti gasi inspiratie sa inveti lucruri noi, sa vezi totul intr-o alta lumina. Profita de aceasta energie puternica pentru a-ti deschide mintea. Mediteaza, scrie un jurnal, participa la activitati creative. Septembrie poate fi o luna care sa-ti aduca marea dragoste. Esti pregatit pentru ea?

Numarul personal # 6

Cel mai probabil, anul acesta ai avut invatat lectia repaosului. Ai nevoie de odihna, de momente in care sa incetinesti ritmul, sa-ti analizezi intentiile, sa schimbi “aerul”. Septembrie pare a fi o luna in care te bucuri de prezent. Da-ti voie sa ocupi scaunul din spatele salii si sa privesti ce se petrece. Daca au aparut provocari, nu trage, inca, linia finala. Inca ai timp sa schimbi. Iar septembrie este luna perfecta sa faci lucruri care sa-ti bucure sufletul: meditatia, yoga sau alte practici de vindecare energetica.

Numarul personal # 7

Cel mai probabil, anul acesta a fost energic si te-a tinut in priza. Daca urmaresti progresul in cariera, septembrie este o luna excelenta sa pui planurile in actiune. Daca vrei o schimbare, acum pare momentul perfect sa o faci. Poate ca ai experimentat un moment de trezire spirituala, iar energia lunii septembrie sporeste aceasta iluminare. Ai putea deveni mai sensibil, pot aparea vise vivide sau flash-uri intuitive. Fa-ti mai mult timp sa te ocupi de nevoile sinelui tau superior.

Numarul personal # 8

Cel mai probabil, anul acesta ai descoperit unul cate unul talentele tale. Energiile lunii septembrie te ajuta sa intelegi mai multe despre puterea si potentialul tau. Poate ca ai obtinut o perspectiva suplimentara asupra drumului tau, poate ca inca mai trebuie sa descoperi. In aceasta luna profita ca sa inveti ca tu detii puterea. Daca te-a deranjat ceva, acum este momentul sa spui ce ai pe suflet, sa te eliberezi, sa-ti faci cunoscuta parerea. Puterea vine si cu responsabilitate, deci fii responsabil, fa-ti ordine in viata.

Numarul personal # 9

Cel mai probabil, anul acesta a fost ca un rollercoster pentru tine. Pe de o parte ai vrut sa imbratisezi noul tu, pe de alta parte ti-a fost teama. Aceasta dualitate care te-a indus intr-o stare de confuzie te-a facut nesigur. Energia lunii septembrie iti va asigura confortul si de a putea merge inainte mai lejer. Daca simti ca viata te trage in toate directiile, pune pauza. Gaseste-ti linistea, ai incredere in tine si vei merge in directia corecta. Ai grija la stres, nu te ingrijora cu privire la viitor, concentreaza-te doar pe prezent. Fa pasi spre inainte, chiar daca sunt mici, te vor duce acolo unde trebuie.

Surse: foreverconscious.com, consciousreminder.com

 

Vizualizări: 7077
 

Cuvinte cheie: ,