Familie-Părinţi/Actualitate

S-a născut cu pielea în două culori, iar recent medicii i-au dat o explicație care a lăsat-o fără cuvinte. Ce ascunde, de fapt, corpul acestei femei

Taylor Muhl, o tânără din California, de profesie fotomodel și cântăreață, a reușit să uimească întreaga lume pentru că își poartă în corp propria ei soră geamănă. Deși pare greu de crezut, blonda, în vârstă de 33 de ani, suferă de o boală genetică foarte rară,  chimerism, care poate fi explicată prin faptul că trupul ei și cel al surorii ei gemene au fuzionat.  Ceea ce a făcut-o să-și dea seama de acest lucru a fost faptul că Taylor avea pielea împărțită pe jumătate, în două culori diferite pe burtă.

Tânăra era obsedată de gemeni încă din copilărie, și o întreba mereu pe mama ei dacă a avut vreun frate geamăn și se juca de-a gemnii cu prietenele ei, însă a aflat recent că își poartă în corp propria soră geamănă. Și-a dat seama după ce a urmărit un documetar despre chimerism, unde era prezentat un bebeluș cu simptome asemănătoare cu ale ei. „Am căzut de pe scaun. Era un bebeluș care avea pielea împărțită în două culori ca mine”, a povestit Taylor.

Sunt doar 100 de cazuri în întreaga lume

Acest lucru a făcut-o să se ducă la spital, unde medicii i-au explicat după mai multe teste, că într-adevăr suferă de chimerism și și-a absorbit sora geamănă în timp ce se afla în uterul mamei ei, iar acum are în corp părți din ADN-ul ei, fiind unul dintre cele 100 de cazuri cunoscute în întreaga lume.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro[1]

Endnotes:
  1. libertateapentrufemei.ro: http://www.libertateapentrufemei.ro/articol/s-nascut-cu-pielea-doua-culori-iar-recent-medicii-au-dat-o-explicatie-care-lasat-o-fara-cuvinte-ce-ascunde-de-fapt-corpul-acestei-femei-137949
 

Vizualizări: 747
 

Cuvinte cheie: , ,