Familie-Părinţi/Actualitate

NOSTRADAMUS 2020. Previziuni impresionante! Cate se vor adeveri?

NOSTRADAMUS 2020

NOSTRADAMUS 2020. Previziunile din versetele lui Nostradamus[1] au starnit intotdeauna controverse. Astrologul si fizicianul francez Michel de Nostredame (Nostradamus) este binecunoscut pentru cartile sale de mistere si profetii. De-a lungul timpului au aparut tot felul de interpretari ale versetelor sale care, spun multi, s-au adeverit.

Iata cum arata previziunile Nostradamus[2] 2020!

Razboi mare in Orientul Mijlociu?

“Armele razboiului se vor vedea pe cer. In acel an si cei mai sfinti oameni vor deveni dusmani. Vor incerca sa suprime pe nedrept legile sacre, iar credinciosii vor muri in razboi sau din cauza socului!” ar fi versetul care duce cu gandul la conflictul din Orientul Mijlociu. Iran, Liban, Siria, Irak, Yemen vor incepe un razboi cu SUA. Sa fie acesta cel de-al treilea razboi mondial?

Criza economica 2020?

Desi cei care descifreaza versetele lui Nostradamus se mai contrazic, niciunul nu se neaga previziunea sumbra asupra economiei mondiale. Fondurile speculative vor cadea sau vor falimenta, bursa internationala a marfurilor se va inchide cateva zile pentru a reduce panica la nivel mondial. De asemenea, este adusa in primplan stagnarea economica a Statelor Unite si se reitereaza ideea ca principiile si fundamentele economice nu mai pot fi aplicate in aceasta perioada.

Trump reales?

“Exilati din pricina furiei si a urii intestine

Va aduce o mare conspiratie care sa doboare Regele

Vor plasa dusmani care sa-l ameninte

Insa el se va razvrati impotriva tuturor!”

Catrenul a dus cu gandul la Donald Trump (presedintele SUA), care este inconjurat de intrigi politice si conflicte, insa, se pare, va fi reales. Ramane de vazut daca va fi asa sau nu!

Mari incendii pe glob?

“Cerul se va innegri, iar campurile vor arde de la caldura”

Dupa ce au ars hectare intregi din Padurea Amazoniana, anul trecut, iar la inceputul anului 2020 Australia a fost parjolita de incendii, potrivit lui Nostradamus lucrurile nu se vor opri aici. Europa este si ea amenintata de focuri puternice (Grecia, Croatia), dar si de valuri de caldura (Portugalia, Spania, Olanda, Germania si Franta). De asemenea, America va fi devastate de incendii si temperaturi excesive (New Mexico, Palm Spring, Los Angels).

Brexit – Caderea unui imperiu?

“Langa un pod maret, langa o campie vasta Marele Leu cu forta imperiala va cadea. Din cauza fricii, portile se vor deschide pentru el”

Aceste versuri sunt, se pare, dedicate iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, care va duce la un colaps economic. Decizia poate duce la destramarea Regatului Unit pentru ca Tara Galilor, Scotia si Irlanda de Nord nu sunt de acord cu iesirea din UE.

Un nou rege?

Desi nu se mentioneaza exact daca Regina Elisabeta va muri sau nu, Marea Britanie va avea un nou rege. Cel putin asa sustin cei care decodeaza versetele lui Nostradamus.

Furtuni puternice?

Nostradramus prezice si o crestere a numarului de furtuni, uragane si tornade care vor lovi America. Se zice ca unele tornade vor avea chiar 1,6 km diametrul si vor matura o linie de 48 de kilometric, cu vanturi de peste 320 km/h.

Creste nivelul marii?

Topierea ghetarilor Antarcticii va duce la cresterea nivelului marii cu cativa metri. Toate acestea vor contribui la intetinerea uraganelor, inundatiilor, inmultirea refugiatilor, a conflictelor globale din cauza lipsei de apa si hrana.

Cutremure distrugatoare?

Profetul a anuntat si cutremure devastatoare. Se zice ca statul California se va scufunda sub ape. Cand Mercur va fi retrograd in Rac (18 iunie – 12 iulie) in Lumea Noua (Pamanturile de Vest) vor fi afectate. Nici Europa nu este ocolita de prezicerile sumbre ale lui Nostradamus care prevede ca Turcia va fi lovita de un cutremur puternic intre 7 si 7,4 grade pe scara Richter.

Chip-uri implantate?

Profetul francez prevede sic a oamenii se vor plimba pe strazi cu chip-uri implantate in corp. Previziunea nu este departe de adevar. In 2017, o companie din Winsconsin a implantat angajatilor chip-uri care au inlocuit cartelele de pontaj.

Vom trai pe Luna?

Nostradamus a vazut oameni locuind pe Luna. Poate nu e chiar imposibil din moment ce chiar reprezentatii NASA planuiesc mai multe expeditii pe Luna.

Kim Jong-Un detronat?

Potrivit lui Nostradamus, Kim Jong-Un va fi detronat de poporul razvratit. Rusia se va implica in acest conflict, ceea ce va schimba imaginea Rusiei pentru totdeauna.

Cine este Nostradamus?

Nostradamus (14 decembrie, 1503 – 2 iulie, 1566), pe numele sau real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist si farmacist francez. Celebritatea sa se datoreaza lucrarii Les Propheties, a carei prima editie a aparut in 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populara in toata lumea, creandu-se in jurul sau un cult. In literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfasurau sau urmau sa se intample in lume.

Lucrarile lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse gresit.

Nostradamus este o figura proeminenta a Renasterii Franceze si profetiile sale sunt strans legate de aplicarea Codului Bibliei, cat si a altor lucrari despre profetii.

Sursa: wisehoroscope.org

Foto: Artist César de Notre-Dame  (1553–1629)

Endnotes:
  1. Nostradamus: https://wisehoroscope.org/nostradamus-2020/
  2. Nostradamus: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/actualitate/profetiile-lui-nostradamus-pentru-2018-interpretari-inspaimantatoare-cate-se-vor-adeveri/2/
 

Vizualizări: 23696