Familie-Părinţi/Actualitate

Miracolul zilei: Desi l-au deconectat de la aparate, a continuat sa traiasca

miracol 20

Renner Wolman este copilul miracol din Dakota de Sud. Desi niciun medic nu i-a dat sanse sa se nasca, parintii au continuat sa spere. Diagnosticul era dur: sindrom Down si o afectiune care facea ca organismul sau sa acumuleze lichid.

Micutul s-a nascut insa viu, prin cezariana, si a avut nevoie de ingrijire medicala continua. Organele lui incepeau sa cedeze unul cate unul. A avut nevoie de 13 transfuzii de sange pentru a trata anemia puternica. Intreaga familie il supraveghea conectat la aparate rugandu-se pentru el. Fratii micutului – Riley, 10 ani si Paisley, 6 ani – ii citeau povesti, il mangaiau si se rugau pentru el.

 

miracol 20[1]

Sperantele medicilor erau, insa, din ce in ce mai mici. In cele din urma s-a hotarat deconectarea de la aparate a micutului, astfel incat familia sa-si poata lua adio intr-un mod cat mai firesc.

Dupa ce l-au deconectat de la aparate, mama l-a luat in brate, s-a asezat intr-un balansoar si a inceput sa-i cante. L-a tinut in brate 4 ore si, in mod miraculos, starea lui de sanatate nu s-a deteriorat, ci dimpotriva, se imbunatatea vizibil.

 

La mai mult de 6 luni de la nastere, Renner a venit acasa. Avea nevoie de supraveghere medicala, de tub de oxigen si de alimentare artificiala. Insa era viu.

miracol 20[2]

Urmariti povestea emotionanta a lui Rener aici.

 

 

 

 

foto: nydailynews.com

Endnotes:
  1. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2016/06/miracol-20.jpg
  2. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2016/06/renner-wollman-768.jpg
 

Vizualizări: 2866
 

Cuvinte cheie: , ,