Shop
Ultimele 100 de articole

Luna plina in Varsator, 3 august 2020. Energii puternice inainte de Portalul Leului! Scuturari marca Uranus la orizont

31 iulie 2020, , Vizualizări:
Luna plina in Varsator 2020

Luna plina a lunii august 2020 are loc pe 3 august in zodia Varsatorului. Ea ne introduce in ultima luna a verii, dar si in energiile puternicului Portal al Leului din 8 august. Lunile pline intotdeauna pun lumina pe ce avem nevoie sa vedem, ajutandu-ne sa putem constientiza un adevar mai mare si sa ne expandam modul de gandire.

Daca lucrurile au fost neclare, incetosate in ultima vreme, aceasta Luna plina ne indeamna sa mai privim inca o data pentru ca acum putem primi raspunsurile cautate. Planeta trezirii si schimbarii, Uranus, este foarte activa sub aceasta Luna plina.

Uranus este coordonatorul Varsatorului, dar face si un unghi de aliniere cu Soarele la momentul Lunii pline care agata unele subiecte din viata noastra in care ne simtim nesiguri si tremuram. Poate ca ne e greu sa stim in ce sa avem incredere si ce directie sa alegem.

Cand un asemenea nivel de nesiguranta ne intra in viata, ne permite sa vedem ce este slab si ce trebuie sa cada dar si ce este puternic.

Aceasta energie nu este aici ca sa ne tulbure vietile ci sa ne ajute sa eliminam ceea ce nu mai este menit pentru noi. Multi stim si simtim cand e timpul sa dam drumul la ceva sau cineva dar uneori poate fi asa de greu sa o facem!

Luna plina ne va ajuta sa dam drumul cu blandete si ne reaminteste sa nu mai tinem cu dintii din frica. Tu la ce tii cu dintii din frica ? Ce ganduri, credinte, persoane, circumstante ai si nu vrei sa le dai drumul ?

Aceasta Luna plina ne cere sa ramana doar ce trebuie. Este mai bine sa lasam sa cada ce e menit sa cada si sa ramana ce e menit sa ramana decat sa controlam lucrurile. Daca ne abandonam si ne lasam sa curgem cu fluxul vietii, vom permite Universului sa ne arate calea inimii.

Aceasta energie de scuturare de la Uranus ne mai serveste si altui scop – trezirea energiei sufletului.

Cand lucrurile ne zguduie, ne fac sa privim totul intr-o noua lumina si sa simtim diferit despre noi insine si despre lumea in care traim. Asta poate declansa o trezire si sa capatam o noua cunoastere si intelepciune.

Uranus ne scutura intotdeauna doar ca sa ne trezeasca si sa ne arate o cale noua si mai mareata.

Un aspect foarte important este prezenta Lunii pline inainte de deschiderea Portalului Leului pe 8 august. Portalul acesta se deschide in fiecare an, insa acum el este amplificat prin energia Lunii pline.

Soarele atinge varful sau din sezonul Leului in care este iar Sirius, Soarele noastru spiritual este sus pe cer deci Poarta Leului se activeaza, trimitand mesaje, descarcari si inspiratii spre Pamant.

Luna plina in Varsator din 3 august ne ajuta sa vedem aceste energii in crestere si putem primi fiecare in parte intelepciune intuitiva, idei noi, inspiratii de la ghizii de lumina pentru pasii urmatori de facut in viata.

Daca ai intrebari, daca esti in cautarea unei noi intelepciuni, daca vrei sa iti expandezi mintea spre noi orizonturi, sa ajungi mai sus sub lumina Lunii pline, fii deschis si profita. Lasa informatia sa curga prin tine. Linisteste mintea si vezi ce vine spre tine. Stai sub lumina Lunii pline, priveste-o cum straluceste puternic pe cer, cere-i sa iti aduca intelepciune, cere-i sa iti trimita mesajele sale antice pentru a patrunde direct in fiinta ta. Ai rabdare. Ce nu mai e menit va iesi din viata ta si piesele ramase se vor reorganiza in noua realitate si te vei simti reinnoit, restaurat, trezit si cu o mare mare cunoastere a cine esti si unde trebuie sa fii.

Iata AICI totul despre semnificatia si superstitiile din jurul Lunii pline, fenomen pe care il traim de 12 ori pe an si care a fascinat omenirea dintotdeauna !

Asculta AICI cea mai frumoasa muzica inspirata de Luna plina si compusa de compozitorii celebri ai lumii !

Documentare sursa : foreverconscious.com

Imagine de Myriam Zilles de la Pixabay

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.