Shop
Ultimele 100 de articole

Iti este scris sa fii bogat? Raspunsul e in numele tau! Aici afli cum sa-ti calculezi Numarul Destinului

14 decembrie 2017, , Vizualizări:

Multi experti considera ca Numarul Destinului dezvaluie ce ii este predestinat unei persoane. Acest numar este extrem de important cand iti alegi cariera. In plus, arata ce fel de persoana vei deveni – trasaturile de caracter pe care le vei dezvolta pentru a-ti atinge potentialul.

 

Cum sa calculezi Numarul Destinului?

Este foarte simplu – iar pentru asta ai nevoie de intregul tau nume (toate prenumele daca ai mai multe), asa cum apare el in certificatul de nastere chiar daca ti-ai pastrat numele sau ai fost adoptat, ori te-ai casatorit si ti l-ai schimbat.

Scrie-ti numele intreg si sub fiecare litera trece cifra care ii corespunde, conform tabelului de mai sus.

Apoi aduna cifrele pentru fiecare nume/prenume in parte, obtinand astfel cate o cifra totala pentru fiecare dintre ele.

Aduna fiecare total pana cand obtii un numar format dintr-o singura cifra (exemplu: 10= 1, 12= 3 etc)

Aduna apoi toate cifrele, pana cand obtii, din nou, un numar format dintr-o singura cifra, vei avea un numar intre 1 si 9.

numarul destinului

 

Numarul Destinului – semnificatie

 

Numarul 1

Persoanele cu cifra destinului 1 fac lucrurile intr-o maniera proprie care poate fi diferita de ceea ce se cheama „normal”. Se bazeaza pe ei insisi si stiu cum sa se automotiveze. Sunt lideri naturali si nu le place sa primeasca ordine de la ceilalti. Daca nu pot sa ia singuri decizii, fie fac tot posibilul sa ajunga intr-o pozitie cu autoritate, fie prefera sa lucreze singuri. Pot fi extraordinari oameni de afaceri, manageri, supervizori, directori, lideri de echipa, designeri, inventatori, life couch, latifundiari.

 

 

Numarul 2

Sunt pacificatorii, au abilitatea naturala de a oferi confort si a vindeca oamenii, animalele, mediul in care traiesc. Cea mai importanta lectie pe care aceste persoane trebuie sa o invete este sa se puna pe ei pe primul loc intrucat ceilalti profita de bunatatea lor. Pot fi excelenti consilieri, mediatori, negociatori, terapeuti, vindecatori, doctori, administratori, asistenti, profesori, analisti si contabili.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.