Shop
Ultimele 100 de articole

Echinoctiu de primavara 2019. Semnificatii astrologice PUTERNICE. Cum te influenteaza energia primaverii

19 martie 2019, , Vizualizări:
echinoctiu de primavara 2019 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - equinox-2194645_1920

Vom avea la dispozitie aceasta intelepciune pentru intregul an.

Chiron este un vindecator si ne va demonstra ca ranile nu trebuie sa fie simbolul slabiciunii. Ba chiar poti deveni pncte forte daca ne permitem asta.

Cu ajutorul lui Chiron, ne putem dezvolta abilitatea de a folosi ranile ca instrumente de dezvoltare a intelepciunii si, totodata, sa ne vindecam prin intermediul lor. Asadar, in acest an, ne indreptam atentia catre ranile noastre si vom incerca sa ne vindecam.

Nu vom incerca sa „reparam nimic”, mai degraba sa integram ranile in noi, definindu-ne cine suntem cu adevarat. Echilibrul SuperLunii in Balanta ne ajuta sa ne cunoastem pe noi insine ca intreg si sa ne gasim echilibrul necesar pentru a fi un intreg.

Anul astrologic ne ofera energia de a lucra in acest sens.

Am fost invinsi de ranile noastre interioare, insa acum Vindecatorol ne ajuta sa ne gasim forta in rani.

Echilibrul este cheia – asa ca nu te lasa dominat de nimic. Uneori, viata poate fi dificila si poate incerca sa te domine, insa asta se poate intampla doar daca ii permiti. Incarca-te cu energia Super Lunii din Balanta si permite-i armoniei sa faca parte din tine. Nu doar ca este prima zi a egalitatii de ore dintre zi si noapte, ci si timpul perfect pentru a echilibra ciclurile energetice care ne guverneaza pe toti. Si, precum alte evenimente astrologice si spirituale asemanatoare si acesta se aliniaza perfect in timpul celest.

Este momentul in care avem abilitatea de a echilibra perfect componentele energiile masculine si feminine din noi. Si pentru a alimenta aceasta turnura de evenimente spirituale si totodata armonioase pe 21 martie va fi o Superluna in Balanta. Si ce planeta ar putea influenta mai bine echinoctiul daca nu Balanta un semn al echilibrului, armoniei, dreptatii si actiunii bine gandite?

Nu doar ca vom primi energia Balantei, ci vom vedea si Mercur care va stationa in 22 martie in miscarea retrograda, lucru ce ne va ajuta sa ne eliberam de haosul constant cauzat de miscarea retrograda. In ultimele doua saptamani ne-am fortat fie sa ne reducem la tacere vocea interioara, in timp ce ne chinuiam sa gasim o modalitate sa le comunicam celorlalti sentimentele noastre.

Aceasta combinatie de energie in crestere impreuna cu forta echilibrata a Universului, este perfecta pentru a ne reanaliza prioritatile, ambitiile si obiectivele. Foloseste aceasta energie in crestere pentru a construi o fundatie sanatoasa pe care sa ne dezvoltam o viata prospera.

Surse: consciousreminder.com, awarenessact.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax