Familie-Părinţi/Actualitate

„Dincolo de viață”, mărturii confirmate din viața de dincolo – o carte ce îți poate schimba viața. Preț special pentru tine

dincolo de viata

“Dincolo de viață” oferă neașteptat de multe răspunsuri pentru echilibrarea înțelegerii acestei existențe intermediare de pe Pământ. Prin ședințe de comunicare asistate de martori, psihografiere, channeling, vise, viziuni și materializare, trei spirite aduc mărturii despre Planul Astral și Planurile Superioare ale existenței de după decorporalizare: un “oarecum” credincios familist, un om de afaceri extrem de materialist și un fost ofițer trecut prin toate creuzetele răului. Deși ajung în dimensiuni diferite, conform vibrației și gradului de conștientizare al fiecăruia, aceștia își intersectează drumurile pe parcursul etapelor ce filtrează ascensiunea sau regresia celor eliberați din “colivia” trupului.

J.S.M. Ward este deseori comparat cu Chico Xavier, deși dezvăluirile lui au fost publicate cu mulți ani înainte ca mediumul brazilian să fi ajuns în atenția presei și a publicului. Mărturiile sunt realmente frapante prin exemplificările verificabile și prin meticulozitatea cu care descriu itinerariul spiritului uman, în funcție de alegeri și asumarea experiențelor din perioada de “încă trăitor pe Pământ”. Sunt izbitoare similitudinile existenței de dincolo de granițele pământești cu contextul actual, inclusiv cu societatea discrepant stratificată din România contemporană.

Autorul și spiritele comunicante au menționat în numeroase rânduri că aceste informații sunt menite să ajute la evitarea și repetarea greșelilor celor ce trec Dincolo, fără să înțeleagă cum și cât își pot optimiza traiectoria ulterioară, pur și simplu prin înfăptuirea Binelui Universal, nu doar prin vorbe frumoase și nici prin dogme care definesc restrictiv altruismul real și compasiunea față de întreaga umanitate. 

Cumplita provocare recentă, pandemia dezlănțuită pe întreaga planetă, oferă însă și prilejul de a ne ridica nivelul vibrației și al conștientizării, iar aceste învățăminte ne pot ajuta crucial și pe noi, românii, ca națiune, să evoluăm de la stadiul prezent.

Recunoscut internațional ca unul dintre primii și cei mai înzestrați mediumi ai secolului XX, J.S.M. Ward a rămas un reper fundamental pentru mișcarea spiritualistă și pentru multe curente New Age, iar mesajele și clarviziunea lui s-au adeverit cu uimitoare acuratețe, în cazul numeroaselor evenimente cu impact major asupra istoriei omenirii – schimbarea polilor puterii politice la scară planetară, al doilea război mondial, abolirea apartheidului, sfârșitul Imperiului Britanic, escaladarea fundamentalismului islamic, atacurile biologice.

Cartea este momentan disponibilă numai în variantă electronică. În perioada post-covid, varianta tipărită va fi disponibilă pentru livrare.

Exclusiv pentru abonații site-ului Sfatul Părinților, se oferă reducerea de 50% (7,22 RON de la 14,43 RON cu TVA) la achiziționarea acestei cărți în format electronic prin folosirea codului promoțional W8Y2CJGV9V4Z0 în Google Books[1] sau Google Play[2] până la finalul anului 2020, pentru primele 5000 de activări

Endnotes:
  1. Google Books: https://books.google.ro/books/about?id=c6wCEAAAQBAJ
  2. Google Play: https://play.google.com/store/books/details/J_S_M_John_Sebastian_Marlowe_Ward_DINCOLO_DE_VIA%C8%9A%C4%82?id=c6wCEAAAQBAJ
 

Vizualizări: 487
 

Cuvinte cheie: