Familie-Părinţi/Actualitate

Cuvintele pe care prințul William i le-a spus lui Harry înainte să intre în capela St. George. Râzi în hohote

Nunta regala a prințului Harry cu Meghan Markle, oficial, s-a terminat, însă toată lumea discută încă despre marele eveniment. Mireasă a făcut istorie sâmbătă devenind prima mireasă de culoare, de origine americană, care face parte din Familia Regală. În timpul nunții au fost multe momente frumoase și emoționante.

În timp ce se îndreptau spre capela St George, prințul William vorbea cu fratele lui, prințul Harry, în timp ce toată lumea se uita el. Revista Cosmopolitan a apelat la un expert în limbajul cititului pe buze, pentru a afla ce își spuneau cei doi, iar cuvintele ducelui de Cambridge i-a făcut pe toți să râdă în hohote.

Prințul William a fost cavaler de onoare

Potrivit expertului, William îi spunea fratelui său că „pantofii și pantalonii sunt prea strâmți”. „HA! Va fi, cu siguranță, o zi lungă”, a mai adăugat William, care s-a ținut numai de glume până la începerea ceremoniei. „Eu sunt bine”, i-a răspuns Harry.

Harry a ajuns la capela St George, însoțit de fratele lui, printului William, care a fost cavaler de onoare. Cei doi sunt foarte apropiați și au o legătură foarte specială, așa că se explică de ce roșcovanul a insistat ca William să-i stea alături în această zi specială pentru el.

Mai mult, în timp ce așteptau  în fața altarului să își facă apariția și mireasă, Harry se pare că era foarte nerăbdător. „A ajuns?”, a întrebat Harry, iar fratele lui i-a răspuns: „Nu, nu încă. Nu știu, de fapt. Potrivit expertului, William i-a spus fratelui său că ar trebui să se ridice în picioare, în momentul în care mama lui Meghan, Doria Ragland, a intrat în capelă. Dialogul celor doi a continuat, Harry spunând că abia așteaptă să o vadă pe Meghan în rochie de mirasă „înainte ca părul lui albească”.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro[1]

Endnotes:
  1. libertateapentrufemei.ro: https://www.libertateapentrufemei.ro/articol/cuvintele-pe-care-printul-william-le-spus-lui-harry-inainte-sa-intre-capela-st-george-razi-hohote-172938
 

Vizualizări: 1040
 

Cuvinte cheie: