Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa scapi de paraziti. N-ai idee cu cati locuiesti in casa

14 mai 2020, , Vizualizări:

5. Plosnitele

De la Content Providers(s): CDC/ Harvard University, Dr. Gary Alpert; Dr. Harold Harlan; Richard Pollack. Photo Credit: Piotr Naskrecki – http://phil.cdc.gov/phil/details.asp?pid=9822, Domeniu public, Link

Avand in vedere standardele ridicate ale societatii moderne, plosnitele au cam disparut. Insa te mai poti intalni cu ele in camerele de hotel neingrijite si le poti aduce acasa din concediu. Mult mai mari decat acarienii (1,5 cm), plosnitele se hranesc cu sange uman. Dupa ce s-au saturat, se ascund doua-trei zile pentru a digera.

Cum le vii de hac? Contacteaza o firma specializata ca sa fii sigur ca scapi de aceste insecte daunatoare.

6. Paduchii

Eran Finkle עברית: ערן פינקל / CC BY-SA

Aceste insecte parazitare se hranesc cu sange din scalp. Paduchii se inmultesc foarte greu si, in cazul in care nu-i observi, pot trece pana la 3 luni inainte sa-ti dai seama ca-i ai (atunci cand apar mancarimile).

Cum le vii de hac? Piaptana parul des, de preferat cand este ud. Cere sfatul medicului sau al farmacistului pentru a-ti recomanda o lotiune impotriva lor.

7. Puricii

CDC/Janice Haney Carr / Public domain

Daca ai un animal de casa este foarte posibil sa te fi confruntat des cu aceasta problema. Puricii se inmultesc foarte repede si nu se delecteaza doar cu sangele animalelor, ci si cu sange uman.

Cum le vii de hac? Cere sfatul medicului veterinar pentru a gasi cea mai buna solutie impotriva acestor paraziti. De asemenea, aspira foarte des prin casa, in special in locurile in care sta animalul, pentru a preintampina raspandirea puricilor.

Imagine de 272447 de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.