Familie-Părinţi/Actualitate

Cel mai INTIM restaurant din lume, cu o singură masă, unde în fiecare zi este Ziua Îndrăgostiţilor FOTO

restaurant - rtv.net

Dacă eşti în căutarea celui mai intim restaurant pentru a lua masa, atunci Solo Per Due, un „ristorante” mic din Vacone, Italia, care are doar o masă și două scaune, ar putea fi soluţia pentru tine, scrie RTV.NET.

Pe bună dreptate numit „Solo Per Due” (care în italiană înseamnă „doar pentru doi”), cel mai mic restaurant din lume acceptă doar doi oameni odată. Această caracteristică unică face din restaurantul italian o destinație populară pentru turiștii din toată lumea, dar mai ales pentru îndrăgostiţi. Nu există cozi de aşteptare, dar să obţii o rezervare în acest loc pentru o cina romantică, mai ales în zilele de sărbătoare, cum ar fi Ziua Îndrăgostiților, poate fi o adevarată provocare.

Ideea din spatele acestui restaurant unic este faptul că oaspeții se bucură de intimitatea adevărată și de întreaga atenție a bucătarului și a personalului, ceea ce garantează o experiență în plus pentru mesele speciale.

 

Vezi cum arată şi cât costă să iei masa în cel mai intim restaurant pe RTV.NET[1].

 

 

Endnotes:
  1. RTV.NET: http://www.rtv.net/cel-mai-intim-restaurant-din-lume--cu-o-singura-masa--unde-in-fiecare-zi-este-ziua-indragostitilor-foto_94517.html
 

Vizualizări: 324
 

Cuvinte cheie: , ,