Familie-Părinţi/Actualitate

Ce spune forma sprancenelor despre personalitatea ta

forma sprancene - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - woman-2197950

Daca ochii sunt fereastra sufletului, inseamna ca sprancenele sunt rama geamului si au si ele o poveste de spus.

 

Iata ce spune forma sprancenelor despre personalitatea ta.

 

 

 1. Sprancene normale

Daca lungimea sprancenelor este medie, iar distanta dintre ele este potrivita, inseamna ca esti o persoana integra. Oamenii se bucura atunci cand sunt in preajma ta.

 

 

 1. Sprancene lungi

sprancene lungi - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - eye-149674[1]

Persoanele cu sprancenele lungi, care depasesc coltul exterior al ochiului, sunt sociabile, extrovertite. Le place sa isi rezolve singuri problemele, fara sa ceara ajutor cuiva.

 

 

 1. Sprancene scurte

sprancene scurte - sfatulparintilor.ro - pixabay_com[2]

Daca ai sprancenele scurte, inseamna ca esti o persoana atenta la detalii, cu picioarele pe pamant. Nu iti place sa ii auzi pe altii cum se plang, mai ales ca nici tu nu faci foarte bine fata dificultatilor.

 

 

 1. Sprancene groase

Persoanele cu sprancene groase sunt foarte puternice si atragatoare. Fac fata cu brio conflictelor si, odata ce-si seteaza un obiectiv, sunt de neoprit. Nu le intereseaza ce spun altii despre ele, vor doar sa se bucure din plin de viata.

 

 1. Sprancene subtiri

sprancene subtiri - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - eyes-310576[3]

Daca ai sprancenele subtiri, inseamna ca esti o persoana delicata si diplomata. Eviti cu gratie conflictele, esti un bun ascultator si o persoana empatica.

 

 

 1. Sprancene cu arcada inalta

arcada mare - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - eye-149673[4]

Persoanele care au sprancenele cu arcada inalta sunt sensibile si foarte selective. Cei care nu te cunosc foarte bine pot spune despre tine ca esti egoist si arogant, insa, in realitate, esti doar atent cui acorzi increderea ta totala.

 

 

 1. Sprancene cu arcada joasa

arcada mica - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - eye-151567_1280[5]

Daca ai sprancenele cu arcada joasa inseamna ca esti o persoana de incredere, serioasa, careia ii plac relatiile pe termen lung.

 

 

 1. Sprancene triunghiulare

spancene triunghiulare - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - eyes-149670[6]

Daca ai sprancenele ascutite, in forma unghiulara, inseamna ca esti o persoana dinamica, spontana. Iei deciziile rapid si hotarat. Chiar daca nu ajungi la rezultatul scontat, te redresezi rapid. Esti un lider innascut.

 

 1. Sprancene rotunde

Daca ai sprancenele rotunde esti o persoana atenta si buna. Ajuti intotdeauna oamenii, indiferent de problema pe care o au.

 

 

 1. Sprancene drepte

sprancene drepte - sfatulparintilor.ro - pixabay_com[7]

Persoanele cu sprancenele aproape drepte, fara curbe evidente sunt analitice, inclinate spre gandire rationala. “Masoara de doua ori si taie o data” este motto-ul lor. Sunt directe si dau glas adevarului, chiar daca este dureros.

 

 

 1. Sprancene in diagonala

sprancene diagonala - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - eyes-304411[8]

Daca ai sprancenele inclinate ca o diagonala, inseamna ca esti o persoana pasionala, care lasa o amprenta in sufletul celor care o cunosc. Esti hotarat, stii exact ce vrei de la viata si pornesti in indeplinirea obiectivelor.

 

 1. Sprancene putin vizibile

Daca ai sprancenele de culoare deschisa, putin vizibile, a caror forma este aproape imposibil de definit, inseasmna ca esti o persoana usor nesigura, care se indoieste de propriile abilitati, timida si rusinoasa.

 

 

Sursa: brightside.me

Foto: pixabay.com

Endnotes:
 1. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2017/05/sprancene-lungi-sfatulparintilor.ro-pixabay_com-eye-149674.png
 2. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2017/05/sprancene-scurte-sfatulparintilor.ro-pixabay_com.png
 3. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2017/05/sprancene-subtiri-sfatulparintilor.ro-pixabay_com-eyes-310576.png
 4. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2017/05/arcada-mare-sfatulparintilor.ro-pixabay_com-eye-149673.png
 5. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2017/05/arcada-mica-sfatulparintilor.ro-pixabay-com-eye-151567_1280.png
 6. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2017/05/spancene-triunghiulare-sfatulparintilor.ro-pixabay_com-eyes-149670.png
 7. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2017/05/sprancene-drepte-sfatulparintilor.ro-pixabay_com.png
 8. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2017/05/sprancene-diagonala-sfatulparintilor.ro-pixabay_com-eyes-304411.png
 

Vizualizări: 2468
 

Cuvinte cheie: , ,