Familie-Părinţi/Actualitate

Ce spune despre tine lungimea degetelor de la picioare

picioare talpi - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Exista numeroase teste care te dezbraca de secrete. Testul degetului aratator, testul mainii, toate sunt metode care dezvaluie parti din personalitatea ta. Chiar si degetele de la picioare pot vorbi despre tine.

Iata ce spune lungimea degetelor de la picioare despre persoana ta:

Degetul mare
Daca este mai lung decat celelalte, inseamna ca esti o fire creativa si inteligenta. Rezolvi orice problema cu usurinta si poti oricand sa privesti lucrurile din afara, fara sa te implici emotional nicio secunda. iti este destul de greu sa te concentrezi in anumite situatii si ai tendinta sa abandonezi proiectele la mijlocul drumului.

Daca este mai mic decat restul degetelor, lucrurile stau total diferit decat cele expuse mai sus. Rezolvi fara probleme mai multe probleme deodata, dar pentru ca esti o persoana tipicara, nu accepti sfaturile celor din jur, pentru a nu da gres in ceea ce ai de realizat.

Al doilea deget
Daca este mai lung, te-ai nascut pentru a fi lider. Te descurci nemaipomenit cand vine vorba de conducere si de delegarea sarcinilor, acelasi lucru fiind valabil si in ceea ce priveste coordonarea eforturilor. Esti o fire energetica si ai nenumarate resurse pentru a realiza lucruri marete, motiv pentru care cei din jur au incredere in tine.

 

 

Citeste continuarea pe KFETELE.RO[1].

Endnotes:
  1. KFETELE.RO: http://www.kfetele.ro/ce-spune-despre-tine-lungimea-degetelor-de-la-picioare_24068.html
 

Vizualizări: 1199
 

Cuvinte cheie: ,