Familie-Părinţi/Actualitate

Ce inseamna cand simti miros de tigara sau iti palpaie becul? Raspunsurile iti vor da fiori

semne persoana decedata

Ti s-a intamplat vreodata sa simti miros de tigara, fara ca in casa sa fie vreun fumator? Sau au fost momente cand ti-a palpait becul, fara sa fie vreo fluctuatie de energie electrica? Te-ai intrebat vreodata ce semnificatie au aceste evenimente? Rebecca Rosen vorbeste in cartea “What the Dead Have Taught Me About Living Well” (Ce m-au invatat mortii despre cum sa traiesti sanatos) despre cum incearca cei dragi, trecuti in nefiinta, sa intre in legatura cu noi.

 

Iata care sunt semnele ca persoane dragi, din lumea de dincolo, incearca sa te contacteze.

 

 

  1. Monede

Spiritele pot face ca in calea noastra sa apara monede. Acest lucru inseamna ca persoanele dragi trecute in lumea de dincolo te incurajeaza sa te valorifici mai mult. Acorda mai multa atentie monedelor pe care le gasesti. Vezi daca le gasesti intr-un loc care iti aminteste de cineva drag, vezi daca data inscriptionata pe bani are vreo semnificatie aparte sau daca este scris ceva pe bani.

 

 

  1. Copiii

Ai observat la copii ca spun ceva ce n-ar avea cum sa spuna, avand in vedere varsta pe care o au. Este foarte posibil ca mesajul sa nu vina de la copil, ci de la o persoana decedata care ii transmite copilului la nivel intuitiv ce sa-ti spuna. Copiii capteaza foarte usor aceste energii, fara sa-si puna prea multe intrebari.

 

 

 

  1. Cainele familiei

Ca si copiii mici, cainii simt energiile. Daca iti vezi catelul ca se joaca cu ceva sau cineva invizibil, este foarte posibil ca acesta sa fi recunoscut spiritul unei persoane dragi care nu mai este.

 

 

  1. Miros de tigara

Ai observat in casa un puternic miros de tigara sau de parfum, fara ca cineva sa fumeze sau sa se fi dat cu apa de cologne? Sau poate simti o aroma puternica de la un fel de mancare preferat de tine sau de cineva drag. Mirosul poate fi specific cuiva drag, trecut in nefiinta, care incearca sa te contacteze.

 

 

  1. Palpairea becului

Spiritele sunt si ele o forma de electricitate, ca si becurile. Ti se pare ca iti palpaie un bec, sunt turbulente la frecventele radio sau TV? Considera ca cineva trecut in nefiinta tocmai te-a salutat.

 

  1. Cantec de dragoste

Cei dragi plecati in lumea de dincolo te pot ghida prin mesaje precum versurile unui cantec de dragoste sau orice alta melodie pe care o asociezi cu ei.

 

 

  1. Vise de noapte

Spiritele incearca sa comunice cu noi si prin vise, pentru ca este o perioada in care mintea nu lucreaza ca sa puna la indoiala existenta lor.

 

 

  1. Reclame

Mai poti primi raspunsuri la unele intrebari de la persoanele trecute in nefiinta. Trebuie sa fii atent la semne precum mesajele de pe afisele publicitare, nume de strazi, nume de magazine, pe flyere.

 

 

  1. Formatiuni pe cer

Daca ai cerut ghidare de la cineva drag trecut in nefiinta si imediat ai vazut un curcubeu sau alte formatiuni pe cer, inseamna ca mesajul tau a ajuns unde trebuie, iar tu esti conectat la iubirea divina si trebuie sa intelegi ca nu esti singur.

 

Sursa: oprah.com

 

Vizualizări: 2780
 

Cuvinte cheie: